pondělí 8. února 2016

Den nezávislosti: Nový útok - Super Bowl spot plný explozí

A sem tam se mihnou nějací nedůležití lidé.

Bum, bum, prásk. Studio 20th Century Fox vsadilo v případě nového Dne nezávislosti hlavně na celkovou destrukci a výbuchy. A musím říct, že to se mnou nedělá vůbec nic.

Poslední týden jsem ležel nachcípaný doma, nebyl schopný uhodit do klávesnice a jen jsem sjížděl filmy, které jsem z roku 2015 neviděl. Tedy byl jsem na to připravený, ale poté, co jsem se odhodlal během jednoho dne ke krasobruslařské space opeře Jupiter Ascending a novému Hitmanovi (čistá lobotomie), mám pocit, že digitální triky jsou absolutní Zlo (a že bych chtěl mít akcie ve firmě, která vyrábí zelené plátno).

Hvězdná brána: Chystá se reboot legendární sci-fi, půjde o trilogii. A jméno režiséra určitě mnohé potěší

TOP 50 sci-fi filmů, které by měl každý vidět

Jedno je jisté. Roland Emmerich většinou ví, co dělá, takže nudit se asi nebudeme a šanci mu dám, i když bez Will Smith mi tam chybí už teď. Emmerich to letos navíc bude mít těžší. Než Den nezávislosti: Nový útok dorazí kin, budeme mít za sebou už několik vyhrocených konfrontací, při kterých uvidíme padat k zemi desítky mrakodrapů a k tomu dokonce i jeden celý konec světa v X-men: Apokalypsa, takže jak si tenhle film povede v kasách kin, to si netroufám tipovat.

TOP 6: Naše oblíbené filmy o vetřelcích - Tihle návštěvníci z vesmíru nepřicházejí v míru


0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.