čtvrtek 21. ledna 2016

Terminátor to má spočítané, jaký film ho nahradí?

Paramount udělal zásadní škrt.

The Hollywood Reporter přinesl informaci, že Paramount vyškrtl sequel Terminátora z plánů pro rok 2017, kdy měl mít 19. května premiéru. To samozřejmě neznamená, že by se už Terminátor nevrátil, ale šance se tím výrazně snižuje. Pro Paramount sice nešlo díky tržbám v zahraničí o průšvih obřích rozměrů a dokonce ani reakce na samotný film nakonec nebyly tak jednoznačně odmítavé, ale značka jako taková příliš neposílila.

Terminator: Genisys - zachránili Číňani Terminátora a jeho sequely?

Jít do pokračování by představovalo poměrně značné riziko, že z těch, kteří na film přišli do kina, by se vrátila jen část a to už by se nemuselo studiu vyplatit. Takže i když nikdo Terminátorovi nevystavil jasnou stopku, zatím na něj zapomeňte a připravte se na to, že u ledu si poleží minimálně do doby, než dostane zase někdo nějaký geniální nápad, co s ním.

Návštěvnost kin: Terminátor i Magic Mike stáhli ocas mezi nohy. Jurský svět jim to natřel

Terminátora nahradí v termínu 19. května jiný potenciálně úspěšný film, který by mohl nastartovat celou sérii - Baywatch s Rockem,  Zackem Efronem, Alexandrou Daddario a touhle sexbombou. Minimálně z byznysového hlediska rozumná volba.

5 komentářů:

  1. Škoda, pretože mne osobne sa nový Terminátor veľmi páčil, zaradil by som ho medzie tie najlepšie diely :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teraz neviem ci si robis prdel alebo nie, ale mne sa napriklad tiez pacil, nic o com by som v kuse hovoril aka pecka to bola ale v kine som sa nenudil a bavil sa celkom slusne ...

      Vymazat
    2. Myslím to úplne vážne, perfektný začiatok, celkom príjemný príbeh a celkovo to bolo podľa mňa aj dobre zahraté všetkými hercami takže ja som bol veľmi spokojný, a chcel by som pokračovanie

      Vymazat
  2. taky si myslím že byl dobrej tenhle díl ten John Connor byl tady skvěle zahranej a udělanej

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.