úterý 19. ledna 2016

Deadpool: První dojmy fanoušků a co tomu předcházelo?

Fox a Ryan Reynolds si přichystali na fanoušky překvapení.

Měla to být projekce několika ukázek z Deadpoola organizovaná přímo společností Fox, ale na všechny fanoušky, kteří si kvůli pár minutám udělali čas, čekalo překvápko jako blázen. Ryan Reynolds a Fox jim totiž naservírovali Deadpoola. Celého!

Byl to odvážný tah a proběhl na několika místech USA najednou. Fox potřebuje, aby na film přišlo co nejvíc lidí a hlavně, aby si o něm ještě před premiérou povídali, protože jak už jsem jednou zmiňoval, Deadpool není všeobecně známá postava (i když nám to tak připadat nemusí) a v záplavě superhrdinů by se mohl snadno ztratit.






V New Yorku se promítání zúčastnil Ryan Reynolds, v Los AngelesStan Lee. První reakce fanoušků (což jsou ti nejpřísnější, ale taky nejmírnější kritici, takže jejich hodnocení je víceméně k ničemu, zvlášť když film nečekali) dopadly dle očekávání a šíří se netem.


,,Just saw early screening of Deadpool. The movie is fucking amazing. Everything I was hoping for from the Merc with a Mouth!" To se ani nedá přeložit, protože by to znělo divně. Ale prostě je to přesně takové, jako si dotyčný (a my) přál.

,, A sakra. Natočili úžasně skvělý, zábavný, nářezový film. Výjimečné!"

,,Jako fanoušek Deadpoola jsem šťastný. Opravdu zábavný film. Zápletka je tuctová, ale hromada fórů, odkazů pro fanoušky a akce to jistí."

,,Deadpool je zatraceně úžasný. Tak úžasný, tak přiblbý a asi jeden z mých nejoblíbenějších filmů!"

,, Doslova nejlepší Marvel film vůbec! Trochu jsem pochyboval ale zdaleka nejlíp odvedená práce za dlouhou dobu."




2 komentářů:

  1. Trošku ma pobavil posledný "komentár", najlepší film od Marvelu.

    Teraz neviem je to od Foxu alebo od Marvelu, predsa na X-menou marvel nemá práva či?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Špatně zvolené spojení. To, že Fox má práva na filmy neznamená, že postava nevznikla v Marvel Comics.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.