úterý 15. prosince 2015

Star Wars: Síla se probouzí - je po světové premiéře a první twitter reakce jsou tady! Spoiler free!

Během dnešní noci proběhla v Hollywoodu oficiální světová premiéra a to znamená, že Star ||Wars: Síla se probouzí je definitivně tu. A s ním i první reakce? Takže, co vykřikují do světa ti, kteří už měli tu čest?

Lucasfilm a Disney sice uvalili na recenze embargo až do 16. prosince, první dojmy a dělení se o ně je ale něco, na co embargo nedokážou uvalit a byli by blázni kdyby chtěli. Nejpozději 17. prosince ráno totiž internet zavalí vlna dojmů po celém světě a mezi reakcemi rozhodně budou i ty, které nebudou bez spoilerů. Pokud jdete na Star Wars až o víkendu, měli byste si do té doby internet vypnout, protože jinak je dost velká šance, že na spoiler narazíte. Tady jste ale zatím  v bezpečí, následující reakce jsou spoiler-free.

Síla se probouzí je asi nejlepší blockbuster od doby originálu.

Od smyslu pro humor po kostýmy, od soubojů po speciální efekty, J.J. Abrams natočil v dobrém slova smyslu staromódní film.

Právě odcházím z premiéry. Hodně usmívajících se spokojených tváří.

První Star Wars recenze: Epické, úžasné a perfektní  J. J. zabil!

Nebudu nic říkat, dokud to neuvidím znovu, ale můžu vás ujistit, že je to nejlepší Star Wars film od roku 1983, možná 1980. (takže si není jistý, jestli je to lepší než Návrat Jediho, což tak trochu čekám).

Viděl jsem právě Star Wars: Síla se probouzí a moje předpověď: Tento víkend to bude nejnavštěvovanější film.

Jak je vidět, lidé se zatím drží a nechtějí nám ostatním zážitek zkazit. Nic jiného než nadšené reakce se víceméně ani čekat nedalo, kdo zažil premiéru Episody I, ten ví, že i tehdy byla spusta lidí nadšených. Střízlivý pohled na Síla se probouzí nejspíš přijde až časem, v tuhle chvíli musí všechno to očekávání prostě propuknout v povinné nadšení. Doufejme, že zasloužené.

Už jen dva dny do půlnoční premiéry!

Kdo se chce podívat, jak to na premiéře vypadalo, tak tudy - video z premiéry, záznam má ke dvěma hodinám.

A kdo podle vás první prokecne nějaký spoiler? Novinář? Celebrita? George Lucas? Fanoušek na twitteru?





3 komentářů:

  1. Uvidíme. Lidem dost často stačí nějaký epic konec. Qui Gon hebnul a Obi Wan přepůlil Darth Maula a lidi se mohli zbláznit. Zrovna tak Yoda vs Dooku. Pak se na to vyspali a byli zklamaní.

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Pořád mi svítíš zeleně na FB:-D No bude to těžký se tomu vyhnout, když se člověk nedokáže vyhnout ani vítězům různých reality show a to zdaleka není tak sledovaná věc jako toto

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.