pátek 4. prosince 2015

Han Solo: Přehled známých kandidátů na mladého vesmírného pašeráka

Zatímco před námi jsou Star Wars: Síla se probouzí, za nimi se v budoucnosti rýsují další filmy se značkou Star Wars. Jedním z nich je Rogue One, druhým Han Solo o osudech mladého pašeráka, kterého později potká Luke Skywalker. A casting se už rozběhl a patří k největším poslední doby, protože Harrison Ford nastavil laťku vysoko.

Související:
Téma: Fanoušci vs fanoušci - Marvel vs DC, Star Trek vs Star Wars nebo Tým Jacob vs Tým Edward
Star Wars: Co jste možná nevěděli o Hvězdných válkách (epizody IV - VII)
Rogue One: Co vyzradil Mads Mikkelsen o své roli ve spin-offu ke Star Wars?


Režie filmu se chopí Phil Lord a Chris Miller (Lego movie) a ti si přizvali na pomoc castingovou specialistku Jeanne McCarthy (21 Jump Street filmy). Na tu teď čeká víc než 2500 přihlášek (zatím), kterými se musí probrat a zvážit všechna pro a proti.

Kathleen Kennedy řekla, že film zastihne Hana Sola jako teenagera-dospěláka - to znamená někde kolem 18-20 lety. A kdo je mezi zájemci?  Starší i mladí herci.


Chandler Riggs (The Walking Dead, 16) 



Joshua Sasse (Galavant, 27)


Dave Franco (21 Jump Street, 30)

Ansel Elgort (The Fault in Our Stars, 21)

Max Thieriot (Bates Motel, 27)  
Ed Westwick (Gossip Girl, 28)

Jack Reynor (Transformers: Age of Extinction, 23)

Landon Liboiron (Hemlock Grove, 23)

Miles Teller (Fantastic Four, 28)

Nick Robinson (Jurassic World, 20)

Rami Malek (Mr. Robot, 34)

Leo Howard (Kickin’ It, 18)

Colton Haynes (Teen Wolf, Arrow, 27)

Hunter Parish (Weeds, 28)

Aaron Taylor-Johnson (Avengers: Age of Ultron, 25)

Tom Felton (série Harry Potter, 28) 

Tony Oller (The Purge, 24)

Logan Lerman (Fury, 23)

V souvislosti s castingem naopak nebyl zmíněn Anthony Ingruber, který si zahrál v Age of Adeline mladou verzi postavy, kterou hrál Harrison Ford. Každopádně při pohledu na fotky to bude dost těžký výběr, pro mě nepřipadá v úvahu téměř nikdo, největší jiskru má pro mě Ansel Elgort, který je současně nejobyčejnější podobně jako Ford.

Anthony Ingruber

Natáčení začne nejspíš v lednu 2017, to znamená, že mladší herci mají výhodu, protože ještě mohou klidně zestárnout - a režisérské duo má dostatek času hledat. Osobně nevěřím, že by nakonec vybrali někoho známějšího, pro studio je výhodnější začít spíš s téměř novou tváří jako byla i Daisy Ridley, na druhou stranu John Boyega a Oscar Isaac jsou důkazem, že Lucasfilm se nebojí ani známějších (Boyega) a dost známých (Isaac).

Scénář k filmu Han Solo píší společně Lawrence Kasdan a  jeho syn Jon Kasdan.

Koho byste rádi viděli z nabízených herců jako Hana Sola vy?

13 komentářů:

  1. vole!!!!!! Dělaj si prdel? jeden horší než druhej... Jedinej Franco vypadá k světu

    OdpovědětVymazat
  2. Ten spratek z walking dead.. oh no :D

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že v prvom rade by nemali vybrať niekoho typu, mladý pekný feši chlapec, ale niekoho, kto dokáže vyzerať trošku drsnejšie a samozrejme aby bol sympatický, a to z týchto vyššie menovaných sú podľa mňa len: Logan Lerman ; Tom Felton ; Aaron Taylor-Johnson Jack Reynor a nakoniec Landon Liboiron.
    Ale teda, fakt výber mužov by som prenechal niekomu skúsenejšiemu, len dúfam, že tam nedajú niekoho len preto aby nalákali nejaké mladé baby .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Logan Lerman má charisma bifido jogurtu v mé lednici:-D Ale už se propašoval všude možně, tak možná má pro tuhle roli vlohy:-D

      Vymazat
    2. Ahaaa to je ten čo hra Percyho Jacksona, tak potom beriem späť :)

      Vymazat
    3. Pujdu proti proudu! V Perks Of Being a Wallflower byl skvelej a ve Fury mi taky nevadil. Jdou mu zamlkly vylekany role. ...na Hana Sola to ale asi fakt neni, no.

      Vymazat
    4. Pujdu proti proudu! V Perks Of Being a Wallflower byl skvelej a ve Fury mi taky nevadil. Jdou mu zamlkly vylekany role. ...na Hana Sola to ale asi fakt neni, no.

      Vymazat
    5. Takže vlastně nejdeš proti proudu:-D Je zamlklej a vylekanej jak bifidojogurt před datumem spotřeby:-D

      Vymazat
  4. No to je teda skvadra :D Fakt jeden horsi nez druhej a nektery vybery mi prijdou naprosto mimo. Vykulenej Rami Malek? Seriously? Tellera mám sice rád, ale na tuhle roli mi prijde taky uplne mimo. A tak bych mohl pokracovat. Z tohohle vyberu se shodnu s Lukasem na Elgortovi. Vidim tam jistou podobu a vyzaruje z nej podobne charisma, na kterem to bude holt stat (proto napriklad nechapu pritomnost Riggse :D). Sasse na to ma podle me po Galavantovi take dostatecne charisma, ale je moc starej a vzhledove uplne mimo. Hlavne prosim ne Franca!!! Na oba dva ty debily jsem uplne alergickej, obvzlaste pak na toho maldsiho.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.