úterý 3. listopadu 2015

Warcraft: Fotky, plakát a kdy dorazí trailer?

Warcraft patří k nejočekávanějším filmům posledních let. Komunita, která ho hraje, je obrovská, takže zdánlivě jde o sázku na jistotu, Hollywoodem už se ale šíří i zprávy o tom, že studia Legendary a Universal si dobře uvědomují, že cílovku je třeba rozšířit a že nebude snadné nováčky do tohoto světa uvést.

Světlem na cestě by ale měl být Duncan Jones (Moon, Zdrojový kód), který je podle jeho dosavadního vystupování s výsledným filmem plným hord orků naprosto spokojený. Očekávaní jsou velká, o to větší může být zklamání. Já osobně jsem po před časem uniklé pirátské ukázce lehce skeptický, ale připravený kdykoli znovu naskočit na vlnu euforie, tím spíš že Duncan patří k nejšikovnějším režisérům své generace.

Další fotky z filmu na kterých je Anduin Lothar (Travis Fimmel z Vikingů), Durotan (Toby Kebbel) a Orgrim (Robert Kazinsky) a plakát nabírají body svojí precizností a citem pro detail a v pátek nás navíc čeká trailer, kdy si konečně uděláme první relativně reálný obrázek o celém filmu.



Bude se hrát paintball?


Orgrim Doomhammer

Anduin Lothar



3 komentářů:

  1. Uz bolo oznamene ze trailer vyjde v piatok, 7. 11. 2015 :)

    OdpovědětVymazat
  2. Však a co je poslední věta v článku kámo?:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dal jsem to tučně teď, aby to už nikdo nepřehlídl:-D

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.