čtvrtek 10. září 2015

Trailer: The Leftovers season 2 - nejdivnější seriál se vrací

Už 4. října čeká ty z nás, kteří to nevzdali po prvních pár dílech, start druhé řady The Leftovers. A abychom nezapoměli, HBO vyslalo do světa druhý trailer.

První série The Leftovers / Pozůstalí byla přijata mnohými s velkými rozpaky, jinými s nadšením. Autoři od začátku oznámili, že je nezajímá rozřešení záhady, ale sledování toho, co se děje s psychikou hlavních postav. Navíc to celé zabalili do tak depresivního hávu a zpočátku i pomalého tempa, že spousta diváků to nerozdýchala.

Nicméně vydržet se z mého pohledu vyplatilo. The Leftovers je jeden z nejzajímavějších nových seriálů, který jde v mnoha směrech proti proudu a tím posouvá žánr výrazně dál. Kam až se dá zajít napovídá už sama nová ukázka - mezi fanoušky jdou sice řeči, že by to tentokrát nemělo být tak depresivní, ale trailer naznačuje, že zdání klame a že růžově budou věci vypadat asi jen na začátku. Jinými slovy - doufejme, že to všechno nabere poněkud špatný směr a nás znovu čeká intenzivní temná a dlouhá cesta - tentokrát do městečka Jarden.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.