sobota 12. září 2015

Sebevražedný oddíl: Kdo bude záporákem v Suicide Squad?

Viděli jsme trailer, víme kdo bude ve filmu hrát, víme že se v něm dokonce objeví ten týpek v netopýřím ohozu, ale kdo bude v Suicide Squad/Sebevražedném oddílu ústředním záporákem, to je pořád tak trochu otázka. Samozřejmě, záporáci jsou vlastně všichni, ale s kým se budou muset vypořádat, to pořád oficiálně nebylo prozrazeno. Teď se jedna teorie objevila.

Protivníkem Sebevražedného oddílu by měla být podle serveru Heroic Hollywood The Enchantress v podání Cary Delevingne. The Enchantress by ve filmu měla pátrat po způsobu, jak oživit svého bratra a využít ho ke zničení světa.

Dává to docela smysl, protože pokud si projedeme znovu trailer, zjistíme, že Cara v něm coby The Enchantress dělá fakt divný věci, motá se kolem divných symbolů, koupe se ve sračkách, které vám v Luhačovicích nenabídnou a tak nějak celkově jí jebe. Je také zjevné, že její postava ve filmu projde velkou přeměnou a začínat bude jako June Moone podobně jako v komiksu.







Celé teorii navíc napovídají skupinové záběry z traileru Sebevražedného oddílu, kde ani na jednom z nich The Enchantress není. Pokud by to všechno byla pravda, pak zbývá odpovědět už jen na otázku, zda to The Enchantress na konci filmu schytá natvrdo a už to nerozchodí a nebo zda se k Sebevražednému oddílu přidá.

Jsou tu ale také výrazná proti. Především víme, že Joker nebude členem Suicide Squad a celý trailer je sestříhaný tak, že Joker vypadá jako ten, komu absolutně hrabe a s kým je třeba se vypořádat - přičemž Harley Quinn bude nejspíš postavena před morální problém zda být na jeho straně nebo na straně Sebevražedného oodílu. Na promo fotkách je pak dokonce The Enchantress členkou Suicide Squad - zatímco Joker na těchto fotkách není. A to je podle mě zásadní. Za sebe bych tak tipoval spíš variantu, že The Enchantress bude jednou z prvních misí oddílu a následně se k Suicide Squad přidá a rozdají si to s někým silnějším.

Jak to vidíte vy? Bude záporákem Joker, The Enchatntress nebo někdo jiný?

Kdo je The Enchantress /z článku Suicide Squad: Přestavujeme tým komiksových antihrdinů, kteří se dočkají vlastního filmu

Postava, která nese stejné jméno jako kouzelnice z Asgardu v komiksu od Marvelu, měla premiéru v roce 1966 v komiksu Strange Adventures. Původně šlo o umělkyni June Moore, která si vyrazila na maškarní do jednoho starého zámku, kde se objevila magická bytost Dzamor. Ta jí darovala mystické síly, aby bojovala proti zlu, které se za zdmi zámku skrývaly. Její další verze, ale nebyla hrdinou. Naopak, šlo o zápornou postavu, která bojovala proti Supergirl. Později byla rekrutována do Suicide Squad, ovšem to, že její temné já bylo stále silnější, se ukázalo být jako velmi problematické a jednotce to několikrát způsobilo potíže. Madame Xanadu, jedna z nejmocnějších magických bytostí v universu DC, darovala Enchantress náhrdelník, který (ve spojení s mocným prstenem) zabraňoval June používat magii k páchání zla. Následně dívka zjistila, že kouzla ovládá díky temné entitě z jiné dimenze, která se pokouší převzít kontrolu nad její osobou. Tuto bytost z ní vyjmul démon Incubus. Chvíli poté June zmizela a už jedenáct let o ní nebylo slyšet.

2 komentářů:

  1. Líbí se mi jak jste použili v článku ostřejší slova ;) I approve

    OdpovědětVymazat
  2. Lol, to že bude Enchantress záporák filmu se vědělo od tý doby co scháněli herce.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.