čtvrtek 13. srpna 2015

Xena: Potvrzeno, NBC opravdu pracuje na rebootu fantasy seriálu

Princezna bojovnice se vážně vrátí.

Upřímně řečeno jsme tomu moc nevěřili. Sice se o tom mluvilo, ale v podstatě u každého hitového seriálu nebo filmu se časem spekuluje o pokračování nebo nové verzi. Občas se tyto dohady ukáží být pravdivé, jindy jde jen o zbožné přání.


Související:
Hvězdy našeho mládí: Jak vypadají a co dělají herci ze seriálu Xena
Xena: Věřte tomu nebo ne, pracuje se na nové verzi příběhů uřvané princezny bojovnice
Hvězdy našeho mládí: Co dělají a jak vypadají herci ze seriálu Herkules

 V případě Xeny jsme spíše počítali s tím druhým, ale ejhle, NBC nyní vyrukovalo s tím, že Xena opět bude vřískat na televizních obrazovkách. Potvrdil to jeden z šéfů NBC Bob Greenblatt:

"Ano, jsme v počátečních fázích příprav nového pojetí Xeny a aktuálně hledáme scenáristu. Nemyslím si, že to bude jen pokračování, ale tak daleko jsme se ještě nedostali. Myslím, že jde o skvělou postavu a měli bychom najít cestu, jak ji oživit." 

Jak už bylo řečeno v původní novince, oba tvůrci původní verze (Rob Tapert a Sam Raimi) se budou na seriálu podílet (zatím není na jaké pozici, ale dá se odhadovat, že půjde o producenty). To je dobrá zpráva. Špatná je, že najít náhradu za Lucy Lawless nebude vůbec, ale vůbec snadné.

Zatím nepadlo ani slovo o tom, kdy bychom se měli nové Xeny dočkat.

Myslíte, že to může dopadnout dobře?


3 komentářů:

  1. Na to mám jenom jeden komentář: Néééééééééééééééééééé!!! A já se tak radovala když to bylo vyvráceno jako fáma :´(

    OdpovědětVymazat
  2. Asi takhle... Kdyby reboot oznámila nějaká americká kabelovka, byl bych docela spokojený (protože by se dalo čekat něco ve stylu Spartaka), ale když to bude v režii NBC, tak to zavání průšvihem...

    OdpovědětVymazat
  3. To teda.. Plus XWP fandom je nejspíš sežere zaživa (a že bych jim to přála za takové šílené nápady jako...), protože ač se to nezdá, i dvacet let po premiéře má seriál poměrně slušnou a silnou základnu fandů.. Která už jen tak mimochodem vychovává i další generaci :D.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.