čtvrtek 27. srpna 2015

Komiksové novinky: Co říká Margot Robbie o spolupráci s Jaredem Letem? Conceptarty k Captain America: Občanská válka, které ukazují, kdo stojí proti komu

Čím se Sebevražedný oddíl odlišuje od konkurence?
AKTUALIZACE: Objevily se conceptarty, k filmu Captain America: Občanská válka, které ukazují, kdo se postaví proti komu. Premiéra filmu je naplánována na 5. května příštího roku. 



Ve zrovna dotočené komiksové podívané Sebevražedný oddíl si postavu Jokera zahrál oscarový Jared Leto a jeho oddanou fanynku Harley Quinn pak ztvárnila australská kráska Margot Robbie. Právě ona se vyjádřila k tomu, jak se jí spolupracovalo s Jaredem pod nánosem líčidel:

"Co dělá s touto postavou je tak skvělé. Nejdříve jsem se s tím (být tomu tak nablízku) musela vyrovnávat, ale teď jsem si na to zvykla a myslím si, že jestli ho někdy uvidím bez makeupu, budu opravdu zmatená. Vlastně jsem ho jednou bez makeupu viděla a byla jsem z toho v šoku. Byla jsem z toho vystrašená a nebyla si jistá, kdo ta osoba je, a když měl na sobě znovu makeup, bylo mi to mnohem příjemnější."

A čím se vlastně bude Sebevražedný oddíl odlišovat od konkurence?

"Myslím, že hlavním rozdílem je to, že jsme všichni padouchové, což dělá vše mnohem zábavnější. Mám pocit, že scény jsou více zajímavé, když nevíte, jak se dané postavy zachovají, speciálně pak Harley, která je naprosto šílená... ona vás buď zabije nebo rozesměje a obejme vás."

Pro Margot jde o první komiksovou roli a je za to ráda (není divu, původně byla zvažována jako představitelka Susan Storm pro novou Fantastickou čtyřku a víme, jak daný film dopadl):

"Byla jsem na skvělé schůzce s režisérem (Joshem Trankem, pozn. redakce) a opravdu jsem si to užila... Hádám, že je to prostě součást hry: Někdy vyhrajete, někdo prohrajete."

Ale v tomto případě to asi nebyla zase tak velká prohra. Dá se odhadovat, že Sebevražedný oddíl dopadne (minimálně po finanční stránce) mnohem lépe než aktuální verze Fantastické čtyřky.

SOUVISEJÍCÍ: FANTASTICKÁ ČTYŘKA - CO ŘÍKAJÍ RECENZENTI NA NEJNOVĚJŠÍ KOMIKSOVKU?

Sebevražedný oddíl bude k vidění od 4. srpna příštího roku

Buďte super

Na konci října (konkrétně 26.) na obrazovky dorazí Supergirl, která už byla k vidění v několika videích. Tentokrát nabízí trailer nazvaný Be Super, což je trošku zavádějící, protože zrovna v této upoutávce dostane hlavní hrdinka pořádně na "kokos". Ale samozřejmě, že se vzchopí a nenechá se zlomit. Je to přece rodačka z Kryptonu a ti se jen tak nadají.



1 komentářů:

  1. Jemine. tich trailerov na Supergirl uz bolo dost , vzdy sa pisalo , ze " novy trailer, nove video" a pritom je to iste stale dookola video

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.