čtvrtek 23. července 2015

TRAILER: Hunger Games: Síla vzdoru 2. část - Katniss naposledy poměří síly s Kapitolem

Upoutávka na závěrečné Hunger Games.

Veleúspěšná série Hunger Games míří do finále (i když to není úplně jisté, mluví se o tom, že by se mohlo pokračovat, zatím ale není jasné jak). V listopadu se tak dočkáme druhé části Síly vzdoru a dnes byl zveřejněn trailer, který na film láká.

Objevuje se v něm výraz "epický" a je to termín, který ukázku vystihuje docela dobře. Ovšem, i některé trailery na předchozí díly byly působivé a nakonec to skončilo tak, že finální filmy nebyly špatné, ale nebyl to ani úplný zásah do černého.

Je ale pravda, že tentokrát to vypadá na opravdu strhující podívanou, která důstojně zakončí veleúspěšnou ságu.

Líbí?


2 komentářů:

  1. Líbí a hrozně moc :3 Na poslední díl se hodně těším (i když... díky smrti některých postav ani ne :( )

    OdpovědětVymazat
  2. Já tomu propadla teprve jak to dávali na Nově, není to můj žánr, ale v televizi jsem koukla a naprosto tomu propadla. Tak jsem si stáhla třetí díl a na ten poslední určitě půjdu do kina. Je to skvělé, nevím proč se mi to líbí, protože obecně ten svět v tom filmu je deprimující, šílený, strašný a tak bych nechtěla žít. Navíc ta hra je děsivá, zabíjející každý rok tolik mladých lidí a pro mě teda i ještě naprosto popírá svůj smysl, ale budiž. Filmy mě dostaly svým zpracováním, knihy by mě nebavily, protože film poskytuje naprosto dokonalé provedení onoho světa. Takže i když to není můj šálek kávy, do tohoto jsem se schutí pustila a těším se.

    Katynka

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.