čtvrtek 23. července 2015

Komiksové novinky: Chystá se další komiksový seriál, promo k animovaným Strážcům Galaxie

A co připravuje producent X-Menů?

Skoro to vypadá, že komiksové seriály budou to jediné, čeho se v následující sezóně v televizi dočkáme. A aby toho nebylo málo, chystá se další série, která našla inspiraci u kreslených sešitů. Tentokrát půjde o Wynonnu Earp.

Komiks spadá pod vydavatelství IDW Publishing a žánrově jde o akci se silnými nadpřirozenými prvky. Jak už jméno napovídá, Wynonna je potomkem legendárního Wyatta Earpa. Ovšem, přestože komiks má prvky westernu, tak se odehrává v současnosti.

Wynonna je členkou jednotky zvané The Monster Squad, která spadá pod US Marshals. Wynonna ale neřeší běžné případy, musí se vypořádávat s protivníky jako je elitní zabiják, který je ovšem mumie, upíry a dalšími podivnými existencemi.

Seriál poběží na SyFy a už našel i představitelku hlavní role, bude jí Melanie Scrofano. Aktuálně se počítá s tím, že vznikne třináct epizod. Samozřejmě, pokud seriál uspěje, bude se bezpochyby pokračovat.

Datum premiéry zatím stanoveno nebylo.

Animovaní Strážci

Po úspěch filmu Strážců Galaxie se chystá nejen pokračování, ale také animovaný seriál. Ten odstartuje 26. září a nepřekvapivě na kanálu Disney XD. Aktuálně bylo uvolněno první krátké promo. Můžete si tak udělat představu o uměleckém stylu, který nás čeká.



Co má v plánu Simon?

Simon Kinberg si vybudoval silnou pozici jako producent. Stojí za hromadou především (ale nejen) komiksových filmů. Ovšem, čas od času (vlastně docela často) si také odběhne k psaní scénářů a to má v plánu i nyní. Napíše totiž novou verzi legendárního filmu Loganův útěk z roku 1976.

Tak snad se tentokrát opravdu dočkáme, protože pokusů o oživení tohoto projektu už tu bylo několik, dokonce vzniklo pár scénářů, ale zatím se žádný nedočkal realizace.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.