středa 22. července 2015

Trailer: Česko Slovensko má talent 5 - začíná se na podzim

A je to tady. Potenciální bitva dvou talentových show začíná. Bude nepřímá, protože díky stejnému majiteli licence nemohou jít v přímé konkurenci proti sobě, rozhodně ale ukážou, jak si obě značky u diváků stojí (jde o dvě nejsilnější značky mezi talentovými show v ČR a SR) a jak si u nich obecně stojí talentové show. Odpověď se dozvíme až na podzim, pro tuhle chvíli prvním plnohodnotným trailerem vykopává Česko Slovensko má talent 5.

7 komentářů:

  1. Páni, tak tohle se mi hodně líbí. Kdyby někdo od nás natočil akční film v podobném duchu, byl by super. A ten trailer se mi fakt líbí :3

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem četl, že prima ale nechce uvádět už Talent 5, což je škoda :-((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. šak to bude na JOJ a to má v dnešní době už každý v základní nabídce programů...takže nevidím v tom problém...ale nakonec si myslím, že to dají aspoň na Prima Cool nebo Prima Love...

      Vymazat
    2. Prima Cool těžko, to by Houmr Simpsons nedovolil :DDD

      Vymazat
  3. Na Talent s vyčpělými pseudohvězdami Bílou a Slávikem se netěším. Ti dva tam už letos neměli být. Myslím, že o mnoho vyšší úroveň bude mít letos SuperStar.

    OdpovědětVymazat
  4. No kdyby tam nebyl gay Slávik, nějaká neznámá paní ze Slovenska, divní moderátoři a netočilo by se to místo v divadle v nějakém ministudiu, tak bych chtěl, aby to bylo na Primě. Takhle ať si to s polovičním rozpočtem Slováci sežerou, my to radši velkolepé. Nicméně ano, je to hlavně chyba Primy, že svůj stěžejní projekt ignorovala a spoléhala na Slováky, aby měla víc času na své jiné pořady. To se k hlavnímu hitu posledních let nehodí.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.