úterý 7. července 2015

Komiksové novinky: Henry Cavill mluví o sólovém filmu Supermana, ukázky z Ant-Mana nebo Fantastické čtyřky

A plakáty z Agents of S.H.I.E.L.D. a animovaném seriálu Strážci Galaxie.

Supermana (Henry Cavill) brzy uvidíme v Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti a v následujících letech se na něj pak můžeme těšit v dvoudílné Justice League, ale pokud jde o jeho vlastní film, tak je zatím ticho po pěšině.

Respektive bylo řečeno, že někdy vznikne, ale kdy, to je zatím ve hvězdách. Více se mluví o sólovce Batmana. Co si o tom myslí Henry Cavill?

"Je tu spoustu času na samostatná Supermanovská pokračování. Jde o náročnou postavu, pokud jde o vyprávění. Lidé mají rádi temné bojovníky proti zločinu. Myslím, že to oslovuje lidskou duši více než božská bytost, které v podstatě nemůžeme opravdu porozumět. Až budeme mít pořádně rozšířené universum, můžeme více prozkoumat postavu Supermana a doufejme, že odvyprávět více příběhů."

Nelze popírat, že se Supermanem je občas těžké se sžít, je to postava, která je v některých mutacích až přehnaně morální a neodpovídá dnešnímu trendu potemnělých depresivních hrdinů. I když pravdou je, že Zack Snyder v případě Muže z oceli přitvrdil. Paradoxně, někteří diváci toto neocenili a protestovali proti chování Supermana (celý článek).

Faktem ale je, že i Superman musí projít vývojem a adaptovat se na dnešní dobu a je dobře, že Snyder měl koule na to, aby oblíbeného hrdinu posunul novým směrem.

Ant-Man krade

Už za devět dnů bude mít premiéru marvelovka Ant-Man, která nás zatím úplně nepřesvědčila, že jde o něco, kvůli čemu budeme čekat frontu před kinem. Některé ukázky byly fajn, některé až tolik ne. Tady je další, která je výmluvě nazvaná The Heist. Nově se také objevilo featurette.





Fantastická čtyřka se předvádí

Fox zase nabídl nové klipy (konkrétně TV spot a reklamu) jako součást promokampaně k nové verzi Fantastické čtyřky. Filmu se dočkáme 13. srpna tohoto roku. Tak se podívejte, abyste zjistili, zda se máme na co těšit.





Plakáty na konec

A na závěr tu máme dva plakáty. Jeden k seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. a druhý k chystanému animované sérii Strážci Galaxie.




0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.