úterý 28. července 2015

Komiksové novinky: Do Batman vs Superman míří herečka z Hannibala. Obrázek Wolverina. Fotografie z natáčení X-Men: Apocalypse

AKTUALIZOVÁNO: PŘIDÁNY FOTOGRAFIE Z BATMAN VS SUPERMAN A DEADPOOLA. A nový účes Skye/Daisy z Agents of S.H.I.E.L.D..


V Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti už je takhle dost natřískáno, pokud jde o postavy, ale přibude nám další. Respektive už o ní víme, jde o Mercy Graves. To, že se bodyguardka Lexe Luthora (Jesse Eisenberg) ve film objeví není tajemstvím, ale aktuálně jsme se dozvěděli, že má i tvář. Ztvární ji Tao Okamoto, která byla naposledy k vidění v Hannibalovi, ale zahrála si třeba i ve Wolverinovi (2013).

Warner Bros. sice původně oznámilo, že ztvární postavu speciálně vytvořenou pro film, ale nakonec se ukázalo, že by mělo jít o Mercy Graves. Ta nemá předlohu v komiksu, ale poprvé se představila v animovaném seriálu Superman: The Animated Series z roku 1996.

Mercy působí jako ochranka a osobní asistentka Lexe Luthora a není radno si s ní zahrávat, je to nebezpečná slečna. Jedna variace na ni se už v hrané podobě objevila a to v seriálu Smallville. Tam byla k vidění postava jménem Tess Mercer (Cassidy Freeman), která se právě u Mercy (a také jiné postavy jménem Eve Tessmacher) inspirovala.

Batman vs Superman dorazí do kin 25. března 2016.

AKTUALIZACE: BYLY ZVEŘEJNĚNY TŘI NOVÉ FOTOGRAFIE Z FILMU. A ABY TO BYLO FÉR, NA JEDNÉ JE BATMAN, NA JEDNÉ SUPERMAN A NA JEDNÉ LEX LUTHOR.





Hugh Jackman naposledy s drápy

Když už jsme se zmínili o Wolverinovi, tak Hugh Jackman před nějakou dobou prohlásil, že zvládne ještě jednu sólovku. A právě té se týká nová fotografie, kterou uveřejnil herec na svém Twitteru s žádostí, aby mu fanoušci napsali, co od nového filmu očekávají:

"Naposledy si nasadím drápy. Co byste rádi, aby se stalo? 50 či méně slov. Přečtu si toho tolik, kolik jen budu moci."

Poslední sólovka s Hughem Jackmanem bude mít premiéru 3. března 2017, režie se opět ujme James Mangold a scénář zajistí David James Kelly.

Na velikosti záleží

Ještě zůstaneme v x-menovském universu. Právě z něj pochází nová fotografie. Konkrétně jde o obrázek z placu natáčení X-Men: Apocalypse. Uveřejnil ho režisér Bryan Singer s dodatkem:

"To mi připomíná #Dobyvateleztracenéarchy #žádnévysokézelenéplátno."

Tvůrci v tomto případě vsadili na staré dobré kulisy a ne na zelené pozadí a speciální efekty. A určitě se pořádně zapotili, protože socha Anubise je tedy pořádný macek.

Noví X-Meni se v kinech představí 19. května 2016.

Deadpool na nových fotkách

Dnes jsme se také dočkali malé ochutnávky z chystané (a námi velmi očekávané) komiksovky Deadpool, která bude k vidění od 11. února 2016.





Zkracujeme

Nakonec se ještě pobavíme o postavě Skye, respektive Daisy Johnson ze seriálu Agents of S.H.I.E.L.D.. Tu ztvárňuje Chloe Bennet. Právě ona okomentovalo to, jak se Skye pomalu transformuje ve zmíněnou komiksovou postavu Daisy:

"Komiksová verze Daisy Johnson má velmi krátké vlasy ve stylu Miley Cyrus. Chtěli jsme zůstat věrni komiksové postavě, kterou fanoušci milují; Chtěla jsem je potěšit, ale současně jsem se chtěla ujistit, že se vlasy budou moci trochu pohybovat, budou mít určitou délku a budou i sexy. Bylo to šílené. Trochu jsem brečela, abych byla upřímná a měla jsem určité obavy. Měla jsem si vzít s sebou tequilu. Stoprocentně... Ale líbí se mi to, myslím tím pro mou postavu, bude to skvělé."

No prostě ženské, šmikne se pár centimetrů a hned jsou kvůli tomu scény.

4 komentářů:

  1. Co říkáte na oblek batmana ?
    Mně osobně se vubec nelíbí vypadá jak konzerva , která má dvě díry a uvnitř je baterka :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je jen extra oblek proti Supermanovi. Batmanovskej oblek je vidět všude jinde ty baterko s dírama :-D

      Vymazat
  2. Deadpool vypadá suprově. Doufám, že ze sebe vydali filmaři to nejlepší a několikaleté čekání bude stát za to. A taky bych velkej úspěch přál Reynoldsovi, který byl jedním z mála pozitiv Green Lanterna.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.