čtvrtek 2. července 2015

Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti - Užijte si fotografie z chystané komiksové události

Zajímavé obrázky z očekávaného filmu.


Na Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti si ještě chvíli počkáme, oficiální česká premiéra byla stanovena na 24. března 2016, ale společnost Warner Bros. je tak hodná, že nás v nepravidelných intervalech zásobuje materiály v podobě krátkých ukázek nebo třeba fotografií.

Tentokrát se na světlo světa dostaly oficiální fotografie, které WB poskytlo magazínu Entertainment Weekly a kromě toho v něm najdete třeba i vyjádření Bena Afflecka ke své roli Bruce Waynea/Batmana:

"Uvědomujeme si, že ho hráli herci s různými styly podání. Je na konci své kariéry a možná i na konci života. Svým způsobem jde o jakousi únavu ze světa... Je na pokraji toho, že ho pozře vztek a zuřivost, která tuto postavu pronásledovala v jiných mutacích, ale tenhle chlapík je ještě dál a stal se více zahořklým a cynickým."

Jasně, chápeme, nebude to někdo, s kým byste vyrazili na pivčo. Batman bude bručoun unavený životem.

Ale teď už rychle k fotografiím, které se objevily. A při pohledu na ně vystává několik otázek. Například, co to má Lex Luthor (Jesse Eisenberg) za frizúru?










5 komentářů:

  1. Já nevim ten Afleck...no...prostě to neni batman, nemůžu si pomoct. Afleck neni špatnej,ale tohle neni jeho role...

    OdpovědětVymazat
  2. Afleck vypadá směšně :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ty vole, už jste tím věčným rejpáním do Afflecka vážně trapný!! Měli byste se už trochu mírnit! Beník bude dobrý, sice ne jako Christian Bale(můj oblíbenec), ale BUDE.

    OdpovědětVymazat
  4. Batman bude zákonitě při takovémto osvětlení a pozadí vypadat špatně. Soudit něco podle obálek EW je nesmysl, ještě jsem neviděl jednu jejich povedenou. Lex v paruce :D Gal s Benem naopak vypadají dobře.

    To jako fakt lidi neviděli žádný film od Snydera? Ty vždycky vypadají po technické stránce dokonale, toho bych se nebál.

    OdpovědětVymazat
  5. Ten bat oblek je nejakej divnej. Pripada mi to jak navrat ke korenum, zadnej high-tech oblek. Hlavne ta maska je hrozne divna. S Batmanem z Arkham Knight, ktereho jsem vcera dohral se tenhle kostym neda vubec srovnavat.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.