úterý 19. května 2015

Warcraft: První oficiální fotografie z chystané adaptace legendárních videoher

Jukněte se na pár fotografií.


Za rok a pár dnů (9. června) se dočkáme filmové adaptace milované herní předlohy Warcraft, takže je natáčení v plném proudu.

Ale materiálů z filmu jsme ještě moc neviděli, pokud nepočítáme pár stylových, ale nicneříkajících posterů a několik artworků.

Aktuálně se objevily dvě oficiální fotografie, na nichž je ork Ogrim, kterého ztvárňuje Robert Kazinsky. Ten je samozřejmě změněn k nepoznání s pomocí maskérů a počítačových mágů.

O speciálních efektech režisér Duncan Jones prohlásil:

"Hledali jsme někoho, kdo bude schopen zahrát drsnost, humor a neústupnost této postavy. Dostali jsme se do fáze, kdy nejde jen o filmové kreatury. Nyní máme technologii a schopnosti, které nám umožňují stvořit úplně nové postavy."

Ale dost vykecávání, tady jsou zmíněné fotografie, abyste si mohli udělat obrázek o tom, co čekat.


5 komentářů:

  1. Tak svet warcraftu je moja srdcovka aj ked uz jej vo forme mmorpg dochadza dych stale ma co ponuknut. Urcite si to nenecham ujst ale obavam sa ze tato tema a svet je tak obsirna ze do filmu sa toho vojde tak jedna 1/1000000. Drzim palce nech sa im podari zbuchat film tak aby to nebola na efekty zamerana sracka bez stipky humoru, drsnosti a hlbky pribehu aku wow urcite ma. Najst rovnovahu medzi dobrym pribehom, efektami a stopazou je alchimia....screeny a artworky su uz ako tradicne bohovske.....

    OdpovědětVymazat
  2. Vysvetlete mi prosim nekdo, jakto ze jsou orkove hnedy, kdyz se ma dej odehravat v dobe vpadu Hordy do Azerothu? To to bude este namixovany se Zrodem Hordy a pred vypitim lektvaru?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. třeba se dlouho nekoupal :)

      Vymazat
    2. Pokud vím, tak nikde nebylo řečeno, jestli se film pouze inspiruje příběhy ze světa Warcraft, nebo zdali se jedná o kánonický příběh alternativní reality,kterou jakož to možnost otevřel poslední datadisk... V závislosti na tom můžou být filmoví orkové pouze hnědí, nebo se dočkáme jejich přerodu...

      Vymazat
  3. ja miluju ty spoluprace s industrial light and magic ta fotka druha proste ja othle miluju a celej W world miluju.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.