středa 20. května 2015

The Flash: Co čekat od druhé řady?

Co si připravují tvůrci pro pokračování komiksové hitovky?

První řada seriálu The Flash je za námi a kolega Liška už zběsile pracuje na recenzi. Ale než se s vámi podělí o své názory na to, jak se představit rychlík od DC na obrazovce, pojďme se podívat, co si pro nás tvůrci připravují pro druhou sezónu.

O informace o budoucnosti série se podělil sám představitel hlavní role Grant Gustin a tomu se dá věřit, ten by určitě nekecal:

"Co je zábavné na tomto seriálu, je to, že v něm postupem času bude několik časových linií. Myslím, že nejdříve začneme s představením Earth-One a Earth-Two. Dočkáme se několika odlišných dimenzí."

Pokud nevíte, o čem je řeč, tak v komiksech od DC je několik různých vesmírů, které nesou různá označení a jsou součástí takzvaného multiverse. V osmdesátých letech se komiksové vydavatelství DC rozhodlo od multiverse ustoupit a "sloučit" většinu vesmírů, ale tento stav dlouho nevydržel. Pokud jde o zmíněné Earth-One a Earth-Two, tak Earth-One se objevila v šedesátých letech a působí v něm postavy z takzvané Silver Age. Earth-Two se také zrodila na počátku šedesátých let, ale působí v něm hrdinové a padouši z Golden Age. Oba tyto vesmíry vznikly, aby bylo čtenářům vysvětleno, jak je možné, že se například Jay Garrick (Flash z Golden Age) setkal s Barry Allenem (Flash ze Silver Age). Jinak řečeno, existence multiverse v seriálu umožní to, že se mohou potkat alternativní verze určitých postav.

K několika různým časovým liniím se vyjádřil i Carlos Valdes (Cisco):

"Bude to trošku oříšek, dosáhnout toho, aby byly všechny časové linie konzistentní, ale scenáristé vědí, co dělají. Pokud někomu věřím, tak jsou to oni."

Chlapec má recht, cestování v čase a alternativní časové linie, to je vždy krok na tenký led. Velice snadno se může kupit jedna nelogičnost za druhou. Ale snad má pravdu a tvůrci vědí, co dělají.

Jste pro, aby se seriál vydal touhle cestou nebo vám to přijde až příliš riskantní a matoucí?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.