čtvrtek 28. května 2015

Komiksové novinky: Chris Pine ve Wonder Woman nebo Tilda Swinton v Doctor Strange. Plus dodáno video z placu Sebevražedného oddílu a nový plakát k Ant-Manovi

 
A videorozhovor se Sophii Turner o X-Men: Apocalypse.


Jedním z mnoha filmů na motivy komiksů od DC, které chystá společnost Warner Bros., je i Wonder Woman.

Tu není nutné představovat, amazonská princezna je nejznámější ženskou postavou od DC. Svého vlastního filmu se dočká v roce 2017, zahraje si ji Gal Gadot.

A i amazonské princezny potřebují lásku, i když to nechtějí přiznat. Wonder Woman tu svou už zřejmě našla. O roli Stevea Trevora jedná Chris Pine.

Původně se spekulovalo o tom, že ho ztvární Scott Eastwood, ale toho nakonec uvidíme v projektu Sebevražedný oddíl (2016).

Pokud jde o Trevora, tak ten se představil na stránkách komiksů už v roce 1942. Jde o amerického vojáka, který ztroskotal na Paradise Island. Tomu vládnou právě amazonky.

Wonder Woman poprvé uvidíme v Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti, který má premiéru 24. března 2016.

Tilda Swinton v dalším komiksovém spektáklu

Další zajímavá castingová zpráva se týká konkurenčního Marvelu. Konkrétně filmu Doctor Strange, který by měl dorazit do kin v listopadu 2016.

O roli postavy jménem Ancient One jedná Tilda Swinton. Ancient One je jakýmsi mentorem hlavního hrdiny, jde o velmi mocného mága, se kterým si není radno zahrávat.

Ovšem, zajímavostí je, že v komiksu je znázorňován jako muž. Ale my nejsme vůbec proti, aby by ho ztvárnila Tilda.

Už předvedla, že komiksové role jí jdou. Určitě si ji pamatujete z Constantina (2005) nebo ze Snowpiercera (2013).

Co prozradila Sophie o Jean Grey?

Nakonec vám nabídneme rozhovor se Sopii Turner, která aktuálně natáčí film X-Men: Apocalypse. Sophie v něm přijala roli mladé Jean Grey a právě o této postavě se rozpovídala. Interview je v anglickém jazyce.



AKTUALIZACE: Na internetu se objevilo video z natáčení komiksovky od DC Sebevražedný oddíl, který uvidíme příští rok a to 4. srpna. Tak se na něj podívejte.



A nakonec tu máme ještě nový plakát ke komiksovce Ant-Man. Ten původní nevypadal zrovna lákavě, ale tento už je přece jen o něco lepší. Film dorazí do kina už 16. července 2015.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.