úterý 5. května 2015

Hvězdné války: Kdo bude hlavním hrdinou druhého spin-offu ke Star Wars?

 
Překvapení to asi nebude.

O režisérský post u druhého spin-offu k hlavní sérii Hvězdných válek sice přišel Josh Trank (podrobnosti najdete tady), ale přípravy se ani tak nezastavily. Ovšem stále jsme nevěděli, kdo bude jeho hlavním hrdinou.

Samozřejmě se spekulovalo o tom, která postava by měla být v centru dění a často padalo jméno nájemného lovce Boba Fetty. A vypadá to, že šlo o dohady oprávněné. Server TheWrap přišel s informací, že právě jemu bude věnován druhý spin-off.

Mluví se o tom, že půjde o takzvané "origin story", tedy příběh o jeho "zrodu". Ten už ale byl nakousnut ve Star Wars: Epizoda II - Klony útočí (2002). Buďto tedy film dané události upraví nebo na ně naváže a podíváme se více do hloubky.

Asi není překvapením, že připravovaný projekt se bude točit kolem tohoto charakteru, patří k nejpopulárnějším z universa Star Wars (a to i přes fakt, že se poprvé objevil v nekanonické animované sekvenci ve Star Wars Holiday Special).

Premiéry filmu bychom se měli dočkat v roce 2018. Jste rádi, že bude s největší pravděpodobné věnovaný Fettovi?

5 komentářů:

  1. Nejsem rád, nemám rád tuhle postavu, přijde mi naprosto nezajímavá, vzhledem k tomu jakou látku mohli tvůrci vytáhnout na světlo světa...

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem zvědavý, mohli by ukázat výcvik vedený Cad Banem, který měl být už v Clone Wars, ale ty epizody nedodělali.

    OdpovědětVymazat
  3. Mě ta postava přišla v pohodě, ve filmech, jak umřela bylo sice trapný, ale zase to tehdy nebyl nikdo výraznej, že jakože přežil, dejme tomu, ale četl jsem knížky od Karen Traviss a ta z něj, potažmo ze všech klonů, ale především z něj udělala božího přemocněnýho husťáka, kterej je ledově klidnej, hustej, prostě nejlepší a nikdo na něj nemá, to mi Fetta neuvěřitelně zhnusilo, takže šťastnej moc nejsem :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem spokojen! Je to má jedna z nejoblíbenějších postav ve Star Wars vůbec!
    A jestli to bude tak zajímavé, jako knížky o něm, tak se mám opravdu na co těšit. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.