čtvrtek 2. dubna 2015

Nejvtipnější aprílové filmové články roku 2015

Tak jako každý rok, i ten letošní přinesl aprílové články po celém světě. A samozřejmě se mnohé z nich týkaly i filmu a televize. A my vám nabízíme výběr těch nejzajímavějších z nich.

Top Gear žije: JEREMY CLARKSON SE VRACÍ! Šéfové BBC se omluvili
Web Primy byl po dlouhé době vtipný a přinesl článek o tom, že Jeremy Clarskon se vrací do Top Gearu. Zdánlivě seriózní článek ale poslední větou o usmíření mezi Clarksonem a BBC nenechal nikoho na pochybách, že tady jde o apríl. ,,Podle zákulisních informací pak Clarkson dostal kromě dresu Chelsea, podepsaného od všech hráčů, i sazenice meduňky a zlatou kartu do nejlepšího londýnského steakhouseu."


Pomaly ďalej zájdeš!
Slovenská veřejnoprávní televize RTVS si letos dopřála s Andrejem Bičanem závody slimáků. Záznam z večera nazvaného Pomaly ďalej zájdeš! najdete zde. Je to samozřejmě strhující podívaná, v níž není nouze o divoké manévry a dramatické situace.

Smrtonosná past restart
JoBlo.com přišel se zprávou, že FOX plánuje restart akční série Smrtonosná past - v hlavní roli s Ryanem Gosslingem místo Bruce Willise. Mělo by jít o remake prvního dílu a to znamená, že se v něm objeví podle JoBlo i Hans Gruber. Toho si v původní verzi zahrál Alan Rickman, v nové sérii by producenti rádi viděli jako teroristu samotného Bruce Willise. Ho ho ho, na JoBlo mají kvalitní matroš:-)

Rychle do budoucnosti
IGN zveřejnilo trailer na Fast to the Future - Vin Diesel v DeLoreanu a s hudbou Alana Silvestriho rozhodně stojí za vidění.


CERN - Evropský úřad pro výzkum jaderné energie potvrdil existenci Síly, která se podle nich probudí koncem letošního roku.

Letecké muzeum ve Washingtonu oznámilo speciální jednodenní výstavu neviditelného letounu Wonder Woman. Nemusíte ale smutnit, že to nestihnete, k výstavě vznikla vypečená reportáž a tam si letadlo můžete prohlédnout - už chlápek, co ho čistí stojí za to.




ThinkGeek server zveřejnil na svých stránkách tak jako každý rok falešné produkty - jedním z nich je Mad Max autíčko pro děti. Tipujeme, že koncem roku už to nebude aprílový žert ale realita.

1 komentářů:

  1. Slyšel jsem, že Jeremy Clarkson opravdu vezme tu nabídku z Ruska. Jsem zvědavý jak to dopadne.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.