čtvrtek 9. dubna 2015

Komiksové novinky: Nové video z Avengers plus skvělý plakát, obrázek z Deadpoola a kompletní obsazení Jednotky sebevrahů na jedné fotografii

AKTUALIZOVÁNO: Jak bude vypadat Angel v X-Men: Apocalypse? Plakát s Visionem. A Marvel připravuje spin-off k Agents of S.H.I.E.L.D.. Nové materiály k očekávaným hitům.

AKTUALIZACE: Bryan Singer se podělil o concept art Angela, který už svou premiéru měl a to v X-Men: Poslední vzdor (2006). Ale jak režisér dodává, tentokrát to nebude zrovna "milý Angel". To se ostatně dalo čekat, v některých dějových liniích je Angel jedním ze čtyř novodobých jezdců apokalypsy. Také bylo prozrazeno, že postavu ztvární Ben Hardy. X-Men: Apocalypse bude mít premiéru 19. května 2016.



























AKTUALIZACE: Je docela překvapením, že Marvel pracuje na spin-offu k Agents of S.H.I.E.L.D.. Ti se sice ve druhé řadě kvalitativně extrémně polepšili, ale sledovanost je průměrná. Podobně je na tom Agent Carter (recenze). Bez ohledu na to, že šlo o povedený projekt, nepřilákal tolik diváků, kolik by si zasloužil. Zatím není o seriálu nic konkrétního známo, kromě toho, že se náznaků, o čem bude, nedočkáme ve druhé řadě agentů, ale až ve třetí. Uvidíme, na co se můžeme těšit. Spin-off věnovaný Mockinbird (Adrianne Palicki) by nám  rozhodně nevadil.


Premiéra Avengers: Age of Ultron se nezadržitelně blíží a pokud se jí nemůžete dočkat, tak vás snad čekání zkrátí nově uvolněné video.



A vaše oko jistě potěší i nový plakát, který vyšel v časopise Entertainment Weekly.




AKTUALIZACE: Nově se objevil také plakát Visiona, který se představí právě v Avengers: Age of Ultron a ztvární ho Paul Bettany.





























To na Deadpoola si ještě chvíli počkáme, premiéru má 11.2.2016, ale už teď je jasné, že je na co se těšit. Málokterý filmový "hrdina" se pochlubí fotografií na toaletě. Deadpool je prostě svůj.



Nakonec tu máme fotografii téměř kompletního obsazení Jednotky sebevrahů/Suicide Squad (2016), chybí na ní pouze představitel Jokera Jared Leto. Naopak, bystré oko si jistě všimlo tří nováčků a to Ikea BarinholtzeJima Parracka a Adama Beache. První zmíněný by si měl zahrát legendárního Hugo Strange, Parrack ztvární Deathstrokea a Beach postavu jménem Ravan.

Hugo Strange je jedním z prvních protivníků Batmana, premiéru měl už v roce 1940, jde o šíleného génia, který se vyzná v chemii, biologii a psychologii. Deathstrokea představovat nemusíme, stručně řečeno, je to jeden z nejlepších zabijáků v universu DC. Co se týče Ravana, tak je to nájemný žoldák, který patří k teroristické organizaci Onslaught (už před nějakou dobou se mluvilo o tom, že právě ta se postaví proti Suicide Squad ve filmu). Ravan je trénovaný v různých druzích bojových uměních.


 
 




0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.