úterý 14. dubna 2015

Komiksové novinky: Nová mutantka v X-Men: Apocalypse, epická ukázka se soubojem Iron Mana a Ultrona nebo kulervoucí video z Arrowa/The Flashe

Pořádně hutná porce komiksových zpráv.

Obsazení X-Men: Apocalypse (2016) se rozrůstá o nováčka snad každý týden. Nedávno nám udělalo radost, že ve filmu přivítáme Jubilee, kterou ztvární Lana Condor a nyní se objevila zpráva, že uvidíme další naši oblíbenou mutantku a to Psylocke. A je už také jasné, kdo si ji zahraje, bude to Olivia Munn (Newsroom).

Psylocke se na stránkách komiksů prohání od roku 1976, ale nejdříve byla známá pod jménem Captain Britain (převzala roli svého bratra). Mutantkou ovládající telekinezi, telepatii a katanu vytvořenou z psychické energie, se stala až v roce 1986.

Michelle MacLaren na Wonder Woman dohlížet nebude

Hledání režisérky pro sólovku Wonder Woman (2017) nebylo snadné, ale nakonec byla vybrána Michelle MacLaren. Ale ta u kormidla dlouho nevydržela. Aktuálně jsme se dozvěděli, že se režie vzdala.

Vysvětlení je nejklasičtějšího rázu "kreativní rozdíly" s tím, že v oficiálním vyjádření stojí i to, že se Michelle a Warner Bros. rozhodly v další spolupráci na Wonder Woman nepokračovat. A je to docela škoda, bylo by zajímavé sledovat, jak by dopadly příběhy nejznámější ženské hrdinky od DC v rukou režisérky některých dílů Hry o trůny nebo Perníkového táty.

Uvidíme, jestli se Warner Bros. podaří najít adekvátní náhradu. Času mají ještě relativně dost, premiéra se odehraje 23. června 2017.

Kdo napíše příběhy Captain Marvel?

Nedávno nás nepotěšila zpráva, že přestože se s tím původně počítalo, tak se nakonec Captain Marvel neobjeví v Avengers: Age of Ultron. Teď se objevila jiná informace, která se oblíbené superhrdinky od Marvelu týká. O pozicích scenáristů jedná dvojice Meg LeFauve  a Nicole Perlman (Strážci Galaxie).

Premiéra sólového filmu je naplánována na 2. listopadu 2018.

Už se poprali?

Tvůrci Avengers: Age of Ultron nás v posledních dnech bombardují hromadou materiálů a nejinak je to mu i dnes. Objevilo se další video z filmu, tentokrát v něm poměří síly Iron Man a úhlavní protivník Avengerů Ultron. A pánové se s tím nemazlí.



Ano, už se poprali

Nakonec tu máme skvělé video s postavami ze seriálů Arrow a The Flash, které vás pozve do klubu rváčů. A ne jen tak ledajakého, v tomhle se řežou superpadouši a superhrdinové.


4 komentářů:

  1. To bude mít ultron takhle.. civilní hlas? čekal jsem něco víc robotickýho :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem byl překvapený, jak "běžně" zní. Asi mě namlsal voiceover z trailerů :D.

      Vymazat
    2. Me zni hodne parodicky, jako kdyby ho nekdo ze srandy predaboval. Hlavne nechapu jak se mu muzou hybat plechy u pusy jako rty.

      Vymazat
    3. Sice mi je divný proč by to takhle vypustili, ale třeba ve filmu bude ještě nějak upravený, teda kéž by..

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.