sobota 25. dubna 2015

Komiksové novinky: Koho by rád viděl Charlie Cox ve druhé řadě skvělého Daredevila nebo svérázná fotografie Jokera z Jednotky sebevrahů

Plus jméno scenáristy nového Wolverina a nový TV spot k Avengers: Age of Ultron.

První z pětice seriálů, které vznikají ve spolupráci Netflixu a Marvelu, nás nadchnul. Daredevil (recenze) patří k tomu nejlepšímu, co komiksový žánr nabízí. A tak nám udělalo velkou radost, že se dočkáme druhé řady a to už v příštím roce.

Aktuálně se představitel titulní role Charlie Cox vyjádřil pro Empire k tomu, které postavy by rád uvítal ve druhé řadě. A nutno poznamenat, že s ním souhlasíme:

"Musím být opatrný, je to jen chvíle, co nás schválili, takže nevím, kdo se objeví. Ale s ohledem na to, jaký seriál jsme vytvořili, jak velmi je ukotvený v realitě, bych byl rád, kdyby se ukázal Punisher a možná i Elektra (pokud se nemýlíme, tak už v první řadě o ní padla zmínka, respektive se mluvilo o řecké studentce, se kterou měl Matt Murdock nějaké pletky, pozn. redakce). A rozhodně bych nebyl proti, kdyby se objevila Black Widow a ve spojitosti s Daredevilem musí přijít řeč i na Bullseye. Nevím, kdy nebo jestli nebo jak k tomu dojde, ale bylo by fajn, kdyby ano.

Herec také prozradil, jak bude vypadat časový plán natáčení:

"Začneme natáčet ve druhé polovině tohoto roku. Budeme mít podobný harmonogram jako v případě této sezóny, takže druhá se objeví přibližně ve stejném období v příštím roce. A pokud jde o ostatní série, tak jde zatím o můj přepoklad, ale pravděpodobně současně natočí Lukea Cage a Iron Fista, s tím, že vyjdou v první polovině roku 2016 a pak se možná objeví Defenders a to ve druhé polovině roku 2016 nebo na začátku roku 2017... Co je vzrušující, je mít další řadu, ve které se Matt Murdock skutečně vžije do svého alterega ještě předtím, než se objeví Defenders."

Musíme poznamenat, že doufáme, že Charlieho přání budou vyslyšena a v další řadě se dočkáme Punishera, Elektry a Bullseye. A bylo by fajn přivítat i Black Widow. Všechno jsou to postavy, které nepotřebují hromady speciálních efektů a jsou poměrně realisticky pojaté, takže by do seriálu dobře pasovaly. No řekněte sami, Black Widow po boku Daredevila a Punishera, to nezní vůbec špatně.

A další TV spot

Ani se nebudeme pokoušet tvrdit, že si pamatujeme, kolik ukázek z Avengers: Age of Ultron už se objevilo. Ale bylo jich hodně. Tady je další. A pokud se nepleteme, je v ní minimálně jeden nový záběr. I když jistí si úplně nejsme. Máme pocit, že díky ostatním uvolněným videím, jsme už viděli snad 95 % celého filmu.



Pokud vám nedělá problém angličtina, můžete se ještě podívat na interview s některými herci z Avengers: Age of Ultron.



A co takhle se juknout na rozhovor s Robertem Downey Jr., který povyprávěl o Captain America: Civil War. Zpovídal ho legendární David Letterman ve své show.



Třetí příběh Wolverina napíše...

Třetí sólovku Wolverina bychom měli mít možnost zhlédnout 3. března 2017 a podle Hugha Jackmana půjde o jeho poslední návrat v této roli.

Zatím jsme nevěděli, kdo se postará o scénář. Respektive hrubou podobu dal dohromady David James Kelly, ale 20th Century Fox hledalo někoho, kdo dá scénáři finální formu.

Už ho našlo, je jím Michael Green. Nepůjde o jeho první komiksový projekt, postaral se například o ne zrovna oslňujícího Green Lanterna (2011). Ale podílel se také na seriálu Hrdinové a aktuálně spolupracuje na celovečerním The Flash (2019).

Joker v plné "kráse"

A nakonec tu máme fotografii Jareda Leta v roli Jokera. Na toho se můžeme těšit v chystané týmovce Jednotka sebevrahů, která dorazí do kin 4. srpna 2016. Jak je vidět, jde o hodně svéráznou variaci na ikonického záporáka. Líbí nebo ne?







7 komentářů:

  1. Este to vazne bavi niekoho pisat stale dokola o tom kolko, kto a kedy bude v comicsovom filmovom svete ? Uz to zacina nudit aj fanusikov tusim, ja uz citam len tie nazvy a mam dost :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to ještě bavit nepřestalo .-)

      Vymazat
    2. Komixi sú fajn, takže nie neprestalo ma to baviť :D

      Vymazat
  2. Mě by zajímalo jestli se v Daredevilovi objeví nějak víc Melvin Potter jako Gladiátor, a jestli se z něj ještě stane záporák, nebo jestli už je definitivně kladná postava, která bude DD nějak víc pomáhat. Byla by škoda ho tam nechat jenom jako švadlenku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jako švadlenka byl skvělej, to nepopírám, ale já chci vědět co zamýšlí s tou kotoučovou pilou z výkresu, chci vidět "Betsy", o které jsem si zprvu myslel že je nějaká jeho imaginární přítelkyně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně, já jsem o té postavě nic moc nevěděl. Až později jsem zjistil, že je to (bývalý) záporák, který má rád ostré předměty :D.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.