středa 29. dubna 2015

Komiksové novinky: Bryan Singer mluví o X-Men: Apocalypse a objeví se Ben Affleck v Jednotce sebevrahů?

A kdo je horkým favoritem na nového Spider-Mana?

Další přírůstek do série X-Men, tentokrát s rázným podtitulem Apocalypse, uvidíme 19. května 2016. Opět si ho vzal na starost režisér Bryan Singer a právě on se o chystané komiksové hitovce rozpovídal:

"Je to opravdu monstrózní film. Tentokrát je v sázce hodně, zloduch je mýtický. Samozřejmě, je to film X-Men, ale je dost jiný."

 Jak už víme, tak ve filmu uvidíme staré známé postavy, ale v mladších mutacích:

"Hrají stejně důležitou roli jako ústřední obsazení. Scott ještě není onen vážný vůdce. Storm je postava, která má problémy, vydala se špatným směrem. A Jean je komplexní, zajímavá a ne úplně vyzrálá. Je zábavné sledovat někoho, kdo se potýká se svými schopnostmi, když víte, že se jednou stane nejmocnější bytostí na světě."

X-Men: Apocalypse jsou označováni jako ukončení nové trilogie, kterou odstartovali X-Men: První třída. Tak jsme zvědaví, zda se dočkáme uspokojivého finále.

Je tohle nový Spidey?

Není to dlouho, co se na veřejnost dostal seznam pěti kandidátů na nového Petera Parkera/Spider-Mana (celý článek). A podle nejnovějších zpráv (zatím nepotvrzených) se zdá, že Sony a Marvel našly toho pravého. Měl by jím být Asa Butterfield (Enderova hra). Prý byl favoritem Marvelu už od počátku a komiksový gigant si tak pravděpodobně prosadil své.

Spider-Mana uvidíme už relativně brzy a to v Captain America: Civil War (2016), v roce 2017 by se pak měla objevit jeho nová sólovka.

Co na tuhle volbu říkáte? My v redakci se nemůžeme shodnout. Lukáš Franta je spokojen, Jan Lysý by vybral někoho jiného.

Batman v Suicide Squad?

Natáčení komiksovky Jednotka sebevrahů je v plném proudu a dost často padá otázka, zda ve filmu uvidíme i Batmana (Ben Affleck). Ostatně, jedním z členu ústředního týmu je Joker (Jared Leto), tedy jeden z nejproslulejších protivníků Netopýřího muže.

A vlnu spekulací spustil i fakt, že byl Ben Affleck spatřen v kanadském Torontu, kde probíhá natáčení Suicide Squad. Samozřejmě, to nemusí nic znamenat, třeba tam vyrazil na nákup javorového sirupu. Ovšem, později se objevily fotografie, na kterých je Ben přímo na place a to v obleku velmi podobnému tomu, který Bruce Wayne nosí v Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti.

Na oficiální potvrzení Affleckovy účasti ve filmu se stále čeká, ale i bez ní asi není těžké uhodnout, zda herce v Jednotce sebevrahů uvidíme.

A ještě jedna zpráva, která se týká Suicide Squad. Aktuálně byl obsazen Alex Meraz, který se zatím proslavil hlavně díky Twilight sáze (hrál jednoho z oněch vlkodlaků bez jediného chloupku na těle). Není zatím jasné, kterou roli si zahraje.

Udělal by vám Bruce/Batman v Jednotce sebevrahů radost?

4 komentářů:

  1. Jako herec se mi moc nelíbí a teda viděl jsem i dvanáctiletý kluky, kteří vypadali starší jak on. No uvidíme.

    A Ben v Suicide Squad: zatím se to jeví jako Assault on Arkham, což je super.

    OdpovědětVymazat
  2. Asa je dobrá volba, už několikrát dokázal, že umí hrát.

    OdpovědětVymazat
  3. spidey mel byt ten z interstellar radsi

    OdpovědětVymazat
  4. Asa je dobrá volba. Respektive, dle mého názoru, nejlepší volba z té pětice kandidátů. Ostatní byly úplně mimo, Asu si jako mladého Spideyho dokážu představit.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.