pátek 24. dubna 2015

Filmový kalendář: Když uvidíme Rychle a zběsile 8, Warcraft, Pacific Rim 2 a pokračování Padesáti odstínů šedi

Universal oznámil premiéry očekávaných filmů.


V posledních hodinách společnost Universal oznámila, kdy do kin dorazí její očekávané novinky. Takže si připravte kalendář a zaškrtávejte.

Pokud fandíte jemné S/M erotice a vzrušeně jste sledovali hrátky pana Greye s nevinnou studentkou v Padesáti odstínech šedi, tak se určitě nemůžete dočkat, až se do kin dostanou adaptace zbývajících dvou knih ze série.

Tak pozor, druhý díl uvidíte opět v únoru a to 10. února 2017 a třetí dorazí do kin  9. února 2018. Netřeba připomínat, že jde o dny, které jsou těsně před oslavou svátku svatéh Valentýna.

Kdy uvidíme očekávanou herní adaptaci?

Jestliže nefandíte bičíkům a škraboškám, tak žádný strach, i pro vás připravuje Universal zajímavé filmy. Například pokračování Pacific Rim - Útok na Zemi (2013). Jeho premiéra sice byla naplánována na 7. dubna 2017, ale nyní bylo oznámeno, že se film přesouvá do letní blockbusterové sezóny a to na 4. srpna 2017.

Změny data premiéry se dočkala i videoherní adaptace Warcraft. Dosud se věřilo, že film uvidíme 11. března 2016, ale Universal oznámil, že si budeme počkat ještě dalších pár měsíců. V kinech se film objeví 10. června 2016.

I nová Mumie se dočkala přesunu. Konkrétně z 24. června 2016 na 24. března 2017. Na klasické hororové monstrum si tak budeme muset počkat podstatně déle.

Akční thriller Mena, ve kterém znovu spojí síly Doug Liman a Tom Cruise (ti mile překvapili sci-fi Na hraně zítřka), bude mít premiéru 6. ledna 2017.

Jak dlouho si počkáte na osmé Rychle a zběsile?

Není žádným šokem, že se chystá i další přírůstek do série Rychle a zběsile. Sedmička překonala hranici 1,15 miliardy dolarů, takže je jasné, že Universal bude chtít točit dál. I když nehodlá to příliš uspěchat a další film uvidíme až 14. dubna 2017. To oznámil sám Vin Diesel na akci jménem CinemaCon.

Na který film se těšíte nejvíce?



0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.