pondělí 20. dubna 2015

Fantastická čtyřka - druhý trailer a nálož nových záběrů

I Fantastická čtyřka dostala nový trailer plný nových záběrů. Rozhodně to nevypadá špatně, ale jakožto člověku, který zrovna tuhle čtveřici nijak zásadně neprožívá a líbily se mu (zřejmě jako jedinému na planetě) i dva původní jinak velmi kritizované filmy, mi pořád uniká důvod, proč vůbec tenhle film vzniká. Rozdíl v poetice oproti původní dvojici příliš nevidím. Sympatické je, že hlavní hrdinové jsou spíš partička nerdů, to je tak ale vše, co k tomu mohu říct. Černoch v roli Johnnyho Storma aka Humana Torche mi vadí jen částečně - problém nevidím ani tak v barvě pleti jako v charismatu. Původní dvojice filmů byla z mého pohledu téměř výborně nacastovaná - Chris Evans jako Human Torch byl prostě skvělý a totéž platí o Invesible Woman Jessicy Alby a Thing Michaela Chiklise, takže v tomto případě zůstávám konzerva.


3 komentářů:

  1. Tenhle film vzniká, aby Fox neztratil práva na F4. Těch pár peněz je jen bonus. Když filmy vydělají dost a budou dobře přijaté, tak fajn, propojej je s vesmírem X-Menů, když ne, tak je nějak můžou s Disney vyměnit za práva na televizní X-Meny.

    OdpovědětVymazat
  2. Predchádzajúce dva filmy sa mi tiež páčili, mali aspoň charizmatických hercov , táto partička nerdov ale vyzera nezáživne už od začiatku. Budem sa čudovat ked ten film na seba zarobi. Apropo Thing tu vyzera ako príbuzný kamenožrouta z Nekonečného príbehu.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak mně ten trailer opravdu navnadil. Obsazení se mi líbí, přinejmenším Miles Teller není vůbec špatný herec. Celé to vypadá temněji než původní filmy, ale stále si to zachovává ten vtip z minulých filmů. Trikově to vypadá velice dobře (až asi v jedné scéně na Thinga), a už se těším :3

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.