středa 11. března 2015

Suicide Squad: Kdo by mohl být záporákem?

Potenciální padouch (tedy "špatný" padouch) pro týmovku od DC.

Každý fanda filmů ví, že kvalitní zloduch je skoro (nebo stejně) důležitý jako hlavní hrdina/hrdinové. A tak se mnoho lidí ptalo na to, kdo by se mohl stát záporákem v chystané komiksové podívané Suicide Squad (2016).

Přece jen, proti grupě složené z Deadshota, Jokera, Harley Quinn, Ricka Flaga, Captain Boomeranga a Enchantress nemůžete postavit nějaké nedomrlé "béčko". Musí to být někdo hrozivý, někdo z koho jde respekt nebo spíše strach. Prostě někdo, u koho divák uvěří, že je reálnou hrozbou pro tým sestavený z postav, které samy platí za ty, ze kterých se mnohým stáhnou půlku.

Teď se objevily informace (zatím nepotvrzené ze strany Warner Bros.), že by ústředním zloduchem měl být Antiphon.

Pokud vám tohle jméno nic neříká, tak nebojte, my vám rádi popíšeme, o koho jde. Jedná se o popáleného padoucha, který má místo jedné nohy protézu. Stojí v čele skupiny žoldáků/teroristů, kteří si říkají Onslaught a jejich hlavní činností je lovení superhrdinů i superpadouchů.

Upřímně, Antiphon není zrovna nejproslulejší postava. V komiksu je tenhle extrémně rychlý řecký rodák jen řadovým členem skupiny Onslaught.

Mnohem populárnější je právě tahle partička, která byla původně známá jako Jihad. Onslaught je častým rivalem Suicide Squad a na triku má pár ne zrovna pěkných věcí. Kromě jiného třeba atentát na prezidenta Spojených států amerických.

V kreslené verzi se složení týmu změnilo pětkrát, podle aktuálních informací bychom ve filmu měli vidět grupu složenou z Antiphona, Rustama (vůdce první podoby týmu, který ovládá mystický meč schopný rozseknout téměř cokoliv a otevírat mezidimenzionální portály), Tolteca (extrémně silná ženská bojovnice se sklony ke kanibalismu), Digital Djinna (bytost, která existuje v podobě binárního kódu) a Hyvea (netvor, který dokáže vytvářet menší verze sama sebe).

O obsazení jednotlivých rolí zatím není nic známo, pouze v případě Antiphona padlo už první jméno a to Ed Harris. O něm se už v souvislosti s filmem mluvilo, ale nebylo jasné, kterou postavu by měl ztvárnit. Možná to bude právě Antiphon.

Film zamíří do kin 4. srpna 2016.

Znějí vám Antiphon a Onslaught jako vhodná volba pro rivaly ústředního týmu?

3 komentářů:

  1. hruza a des :( sem strasne sklaman

    OdpovědětVymazat
  2. Někde jsem četl, že Ed Harris z projektu vycouval. Je to pravda?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On ani nebyl oficiálně potvrzený, takže těžko říct, zda měl zájem a následně vycouval nebo osloven vůbec nebyl a šlo o čirý dohad nebo to bylo úplně jinak :).

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.