pondělí 16. března 2015

Rychle a zběsile 7: První reakce

Rychle a zběsile 7 má za sebou první projekce ve světě a tak se to na twitteru hemží prvními reakcemi diváků. Ti se shodují v jednom. I sedmý díl jede v kolejích, které položily 5 a 6 díl. To může být pro někoho dobře, pro někoho špatně, ale jisté je, že sedmý díl bude znovu plný přepálené akce a proslovů o rodině. Pozitivní zprávou je ale hlavně to, že si všichni pochvalují závěr, který prý vkusně vzdává poctu Paulu Walkerovi.

A jaké jsou tedy konkrétní reakce?


,,Viděl jsem hodně hloupých filmů. A Rychle a zběsile 7 patří mezi ty nejhloupější. Ale to může být i kompliment."

,,Až jednou sestrojím stroj času, tak vezmu bratry Lumierovy, abych jim ukázal tu nádheru v Rychle a zběsile 7."

,,Světová premiéra Rychle a zběsile 7 byla úžasná. V žádném případě nebudete odcházet z kina a litovat utracených peněz."

,,Tak jo. Brečela jsem."

,,Rychle a zběsile 5-7 = největší akční trilogie všech dob. Tečka."

,,Rychle a zběsile 7 je přesně takové, jaké jste si přáli: Přepálená akce, pořádná dávka drsňáctví a fanstatická rozlučka s Paulem Walkerem."

,,Rychle a zběsile 7: jakékoli pokusy o realismus vzaly defintivině za své. Ještě víc pobuřující akce a dialogů než dřív. Nefiltrovaná zábava!"

,,Rychle a zběsile 7 mě konečně přesvědčilo. Ani špetka cynismu nebo fyziky v celém filmu. Líbilo se mi to od začátku do konce. Auta UMÍ létat."

,,Všechno co se týká Paula Walkera je skvěle zvládnuté. Neprozradím nic. Ale můžete být v klidu."

Atakdále atakdále. Zkrátka ještě větší porce ještě víc přepálené akce, Vin Diesel, potící se Rock, hostují  cí Kurt Russell, Tony Jaa a samozřejmě Jason Statham a především podle všeho přesná, emotivní a vkusná tečka jako pozdrav Paulu Walkerovi. Na tu jsme v tuhle chvíli zvědaví asi nejvíc.

2 komentářů:

  1. Rychle a zběsile a 7. Hmm. Ten název + ta fotka mi evokují jediné. Zrození planety opic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si se nám zařadil do svého kruhu a to by stačilo.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.