sobota 21. března 2015

Kráska týdne: Katrina Law - Bojovná Mira i "dědic Démona"

Blýskla se v seriálu Spartacus a aktuálně nakopává zadky v komiksovém Arrowovi.

Katrina se narodila prvního ledna 1985 v New Jersey a to do multikulturní rodiny. Maminka pochází z Tchaj-wanu, otec má německo-italské předky (je to veterán války ve Vietnamu).

Začátky její showbyznysové kariéry se točily kolem soutěží krásy. Jako zástupkyně New Jersey se zúčastnila Miss Teen USA.

A jak všichni víme, "missky" se buďto vdávají za sportovce nebo zkoušejí hereckou kariéru. Katrina zvolila druhou možnost.

Po několika menších rolích si zahrála ve webovém seriálu The Resistance, který byl sice nízkorozpočtový, ale docela zaujal.

Následovalo několik především seriálových projektů (Chuck), ale v drtivé většině šlo především o epizodní role.

Změna přišla v roce 2010, kdy herečka získala roli v historickém akčním seriálu Spartacus. Za ním stojí stanice Starz, která se podílela i na zmíněné online sérii The Resistance.

Katrina si ve Spartakovi zahrála Miru, bývalou otrokyni, která se přidala k povstání vedeném hlavním hrdinou (Andy Whitfield, Liam McIntyre). Později se stala i jeho partnerkou.

Po konci Spartaka si zahrála například v chváleném seriálu Chosen, ale do povědomí diváků se znovu dostala díky další akční roli a to v komiksové podívané Arrow.

V té ztvárňuje Nyssu al Ghul, dceru legendárního vůdce Ligy zabijáků Ra´s al Ghul (Matt Nable). A tatínek svou dceru trénoval dobře. Ti, kteří poměřili síly s Nyssou pochopili, že není moudré se jí stavět do cesty.

Pokud je Katrina váš typ, tak pro vás máme špatnou zprávu, je vdaná, před dvěma roky si vzala Keitha Andreena.

Líbí se vám Katrina nebo to není váš "šálek kávy"?





5 komentářů:

  1. Můj typ rozhodně je :D. Tu vanovou fotku od T.J. Scotta žeru (mimochodem, doporučuju najít si celý ten set, podařilo se mu do vany dostat některé opravdu zajímavé osoby J.R. Ewing includet) a byla bych hrozně ráda, kdyby se příští sezonu uchytila v Arrowovi jako reguler. Určitě by se pro ni nějaké místo v týmu našlo :D. A co se mě týče, tak já ji prvně zaregistrovala v Legend of the Seeker kde si zahrála jednu z Morth Sith, což jsou slečny chodící v kůži a libující si v sado-maso :D. A taky jí to tam nehorázně seklo :D. Takže za mě.. Jenom houšť, nejenom se na ni úžasně kouká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty "vanové" fotky jsou moc pěkná kolekce. Viděl jsem ji už před nějakou dobou a je povedená. A pokud se nepletu, je pro dobročinné účely, což je fajn.

      Vymazat
    2. Jo, myslím, že je... Mám takový dojem, že napřed dostal do té vany svouu ženu (Vicky Pratt, což je mimochodem taky docela kočka, jenom škoda, že v poslední době už moc nehrající a tudíž u nás tím pádem skoro neznámá) a pak se mu to kapku vymklo :D. Ale takovéhle vymknutí si rozhodně dám líbit :D. Některé ty fotky jsou úplně úžasné. Hrozně se mi třeba po umělecké stránce líbí fotka Dana Ferruegela (Agron ze Spartaca) nebo Liama McIntyrea (Spartacus himself). A i další slečny (krom Katriny aby si někdo nemyslel že Dana a Liama považuju za slečny:D) které tam dostal jsou taky rozhodně kus...

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.