sobota 28. března 2015

Kráska týdne: Dianna Agron - Zpívající roztleskávačka

Slečna, která zvládá herectví, zpěv i tanec.

Blond kráska přišla na svět v Kalifornii a to 30. dubna 1986. Její rodina nebyla zrovna zběhlá v showbyznysu, tatínek byl manažerem sítě hotelů. Spoustu času tak strávili na cestách, když putovali z jedné pobočky do druhé.

Jedno z jejich prvních setkání s herectvím (ale nejen s ním, pomáhala i s kostýmy nebo kulisami) bylo role ve středoškolské verzi muzikálu Pomáda. Právě tady mohla využít své zkušenosti s tancem. Jazzu, baletu a hip-hopu se věnovala už od tří let.

Její profesionální kariéru odstartovaly menší role v seriálech jako Veronica Mars nebo Hrdinové. Také jí několikrát byla nabídnuta práce v různých hororech, které ale zahrnovaly nahotu. Dianna to odmítla.

Ale litovat toho nemusí, zlom přišel, aniž by musela ukazovat odhalený hrudník. Získala jednu z hlavních rolí v seriálu Glee (recenze). Obsazena byla pět minut před dvanáctou, doslova jen pár dnů před začátkem natáčení. Producentům se nejdříve zdálo, že vypadá příliš nevinně pro roli mrchy, ale nakonec jí dali šanci a později uznali, že udělali dobře, když Diannu angažovali.

Role v Glee jí otevřela dveře i do filmového světa. Zahrála si v muzikálovém Varieté (2010) nebo v ceněném snímku Bold Native (2010). Hlavní ženskou roli pak ztvárnila v teenagerovské sci-fi Jsem číslo čtyři (2011).

Dianna byla také jednou z kandidátek na roli Gwen Stacy v Amazing Spider-Manovi, ale tu nakonec získala Emma Stone. Částečně snad náladu herečce spravila práce na kriminální komedii Mafiánovi (2013).

Na nedostatek nabídek si nemůže stěžovat ani teď, tento rok se objevila a ještě objeví hned v několika filmech, například v thrilleru Zipper.

Agron se intenzivně věnuje divadlu, především v Londýně. Překvapivě odmítla i nabídku hrát na proslulé Broadwayi a raději se rozhodla přijmout práci ve Velké Británii.

Dál pokračuje i v pěvecké kariéře. Sólové album sice zatím nechystá, ale i tak si občas zapěje. Třeba v charitativním singlu organizace UNICEF, který se jmenuje Imagine.

Určitě si ji pamatujete také z videoklipu Sama Smitha I´m Not the Only One.

A aby toho nebylo málo, Dianna se věnuje i produkci a fotografování.

Navíc stíhá působit v organizaci PETA, která se zaměřuje na ochranu práv zvířat. Plus herečka intenzivně podporuje práva sexuálních menšin nebo pomáhá válečným veteránům.

Mimochodem, Dianna si pronajala byt se svou kolegyní z Glee Leou Michele. V seriálu byly zpočátku velké protivnice, ale v reálu jsou velmi dobré kamarádky.

Dianna se často objevuje v přehledech nejkrásnějších lidí světa. Ať už jde o seznam magazínu People nebo časopisu Men´s Health a mnoha dalších.

Máte rádi typ "roztomilých holek od vedle"?








4 komentářů:

  1. U tehle holek je problem,ze jsou jako dnesni auta.Nerozeznate jedno od druhyho.

    OdpovědětVymazat
  2. Nemyslím si že by táto herečka patrila do rubriky kráska týdne skôr do rubriky lata táýdne takéto vychudnuté ženy nie sú príliš pekné

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že v Glee byly mnohem zajímavější holky.

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny fotky jsou strašně nepřirozené, až umělé....

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.