úterý 24. února 2015

Power Rangers: Podívejte se na fanouškovský film, který strčí do kapsy i oficiální produkci

AKTUALIZOVÁNO: Vlastník práv se dožaduje stažení videa. Strážci vesmíru od fanoušků s překvapivým obsazením. Zapomeňte na formelíny.

Dnes už není nic výjimečného, že fanoušci vytváření projekty, které si někdy nezadají s hollywoodskou produkcí. A dalším případem je krátký film na Power Rangers, který jako producent zaštítil Adi Shankar (Dredd). V hlavní rolích pak uvidíte Jamese van der Beeka nebo Katee Sackhoff.

Film sází na jinou notu, než původní seriály. Je rozhodně brutálnější a temnější, ale současně zachovává některé aspekty své předlohy. Nebudeme to protahovat, prostě se na to podívejte, stojí to za to.

AKTUALIZACE: Pokud jste film ještě neviděli, tak byste to měli rychle udělat, protože SCG Power Rangers LLC, společnost, která vlastní práva na Power Rangers, žádá, aby bylo video zablokováno. Hádáme, že jsou si vědomi toho, že jejich Power Rangers vypadají ve srovnání s tímto fanouškovským filmem jako nepovedená parodie. Adi Shankar se vyslovil v tom smyslu, že se video pokusí udržet online, jak dlouho to jen půjde.

Líbil by se vám celovečerní film v tomto stylu?

9 komentářů:

  1. Kdyby byl takhle pojat i připravovaný film tak to bych si dal říct

    OdpovědětVymazat
  2. Kde je červenej a modrej ranger?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeden červený Ranger, Rocky je ten kdo celou dobu vyslýchá Kim. Druhý červený ranger je zastřelen v autě ;). Modrý ranger je na těch oblákách časopisů ("zastřelí se). Prodal technologii Power Rangers zbraní a zbohatnul ;).

      Vymazat
  3. Video neexistuje :(

    OdpovědětVymazat
  4. https://www.youtube.com/watch?v=vw5vcUPyL90 oficiální odkaz z youtube :)

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.imdb.com/title/tt2363008/?ref_=nm_flmg_prd_1 No bůhví jestli tohle neni jenom ochutnávka a Power Rangers opravdu budou

    OdpovědětVymazat
  6. Bylo by fajn udělat remake na strážcích vesmíru jsem vyrůstal :-)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.