sobota 21. února 2015

Indiana Jones 5: Vrátí se Steven Spielberg na pozici režiséra?

Vstoupí do stejné řeky?

Před pár týdny vypukl poprask, když se objevily zprávy, že by si Chris Pratt mohl zahrát nového Indiana Jonese. Chris je nyní extrémně populární, charisma má a navíc ne každý se zvládne prohánět na motorce mezi dinosaury, takže někteří fanoušci Harrisona Forda peskovali, ale odpor nebyl tak velký, jak je při přeobsazování kultovních rolí zvykem.

Teď po internetu koluje další zajímavá informace, která se týká dalšího Indiana Jonese. Zájem o jeho režii prý projevil sám Steven Spielberg. To je rozhodně netradiční situace, není úplně běžné, že by režisér původních filmům dohlížel také na reboot/remake/restart/prequel (zatím není jasné, do jaké škatulky bude nový Indiana Jones spadat).

A jen pro zajímavost, byl to právě Spielberg, který si osobně vybral Pratta jako představitele hlavní role pro Jurský svět (2015). Takže by nebylo překvapením, kdyby se (zatím nepotvrzené) zprávy o tom, že by si Jonese měl zahrát právě Pratt, ukázaly jako pravdivé.

Aktuálně není jasné, kdy začne natáčení, ještě se nezačalo pracovat na scénáři. Uvidíme, kdy se tvůrci rozhoupou a Indy začne znovu práskat bičem.

Byli byste rádi, kdyby se vrátil Spielberg nebo byste raději, aby na režijní židli usedlo někdo nový?

2 komentářů:

  1. Chtělo by to nějak stylově předat žezlo, takže třeba jenom na chvilku Ford a nedokážu si pro reboot/remake/restart/prequel představit lepšího režiséra než je Spielberg..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spielberg je momentálně nejhorší režisér ze všech, protože nedokázal skončit včas a posledních 10 let do čehokoliv se nasral, akorát to prodražil a zkonil.
      Na stáží se vytrácí rozum a už v něm zůstávají jen instinkty toužícího vše ovládat a neuvěřitelně chamtivého ži...

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.