sobota 31. ledna 2015

X-Men: Apocalypse: Která stará známá se vrátí? A uvidíme ve filmu i Fantastickou čtyřku?

Informace k očekávané komiksové podívané plné mutantů.


Tak už víme, kdo si zahraje mladého Cyclopse, Storm a Jean Grey (více tady), ale tvůrci nepolevují s přísunem informací o X-Men: Apocalypse, závěrečném filmu nové trilogie, která odstartovala s X-Men: První třída.

A právě z První třídy se vrátí jedna stará známá a to Rose Byrne v roli Moiry MacTaggert. To prozradil producent a scenárista Simon Kinberg:

"Ve filmu bude důležitou postavou. První třída skončila tak, že jí Charles vymazal část paměti, která se týkala jejích zkušeností s X-Meny. Oni jsou pro ni v podstatě neznámí lidé, když se potkají."

Profesora X a Moiru tak čeká zajímavý vývoj:

"Byl mezi nimi opravdu velmi zajímavý vztah a s První třídou jsme z něj mnohé vytěžili a v tom následujícím filmu z něj chceme získat ještě více."

K X-Men: Apocalypse Kinberg dodává:

"Je to dokončení první příběhové kapitoly Charlese, Erica, Raven a Hanka, kteří jsou v podstatě našimi hlavními postavami. Jsou to velmi mladí herci a mladé postavy, takže je tu mnohem více příběhů k odvyprávění. Ale pokud jde o první část jejich životů, tak máme pocit, že se uzavře tímto filmem."

Častou otázkou, která padá, je to, zda uvidíme mutantku jménem Dazzler, která je v komiksu populární zpěvačkou a její schopnost spočívá v tom, že dokáže transformovat zvuk v energetické paprsky:

"Stát se to může, hledáme mutanty, kteří by pasovali do tohoto časového období."

Nakonec padl dotaz, zda je možné, že bychom se ve filmu setkali s některými postavami z rebootu Fantastické čtyřky:

"Reboot FanFour potřebuje stát na svých vlastních nohách. Udělali jsme něco radikálního, pokud jde o tón filmu. Ale pokud bychom chtěli najít způsob, jak film propojit s X-Meny, mohli bychom. V komiksu je mnoho příkladů, kterými se dá inspirovat."

Líbili by se vám X-Meni a Fantastická čtyřka v jednom filmu?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.