čtvrtek 29. ledna 2015

Trailer: Méďa 2 - Sprostý plyšák se vrací

Pokračování veleúspěšné komedie o sobě dává vědět.

Z přisprostlé komedie Méďa (2012) se vyklubal velký hit, který vydělal nějakých 550 milionů celosvětově. My se přiznáme, že jsme od něj čekali ještě o něco více, ale i tak šlo o docela vtipnou podívanou.

Jsme tak zvědaví, s čím přijde dvojka, která bude mít premiéru 2. července tohoto roku. Aktuálně se objevil trailer, který není špatný. Není to sice nic u čeho byste se asi popadali smíchy za břicho (ovšem vtípek o Samuelovi L. Jacksonovi je povedený), možná bychom přitlačili trošku více na pilu, ale třeba nás samotný film překvapí.

I když upřímně, očekáváme, že (stejně jako jednička) nebude dvojka tak provokativní, jak se snaží působit. A přitom tématika boje za "lidská" práva vysloveně vybízí k hodně politicky nekorektnímu humoru, se kterým nemá tvůrce/režisér filmu Seth MacFarlane obvykle žádný problém.

Oslovila vás upoutávka?


3 komentářů:

  1. Ví někdo proč se ve filmu neobjeví Mila Kunis?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oficiální důvod zní "kreativní rozhodnutí". Co se pod tím skrývá, to těžko říct, ale Seth a Mila se "neporafali", stále spolupracují na seriálu Family Guy. Ale už zhruba před rokem bylo řečeno, že se Mila objeví ve filmu buďto jen na chvíli nebo vůbec.

      Vymazat
    2. Film se začal natáčet na konci července 2014 a Mila porodila o 2 měsíce později na začátku října 2014. Myslím, že ten důvod je jasný:-)

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.