úterý 27. ledna 2015

Teaser: Fantastická čtyřka - Zachrání nový film reputaci komiksovému týmu?

Podruhé a lépe?

Fantastická čtyřka už měla v hrané podobě šanci a to hned ve dvou filmech. Svým způsobem byly zábavné, ale šlo hlavně o neškodnou odlehčenou rodinnou podívanou. Reboot, který dostal na starosti režisér Kroniky (2012) Josh Trank, bude o poznání dospělejší a temnější. To je z ukázky jasné a dalo se to čekat, Kronika také nebyla zrovna veselým bijákem.

Teaser je poměrně dlouhý, ale s akcí jako takovou šetří, jsou z ní vidět jen útržky. Upoutávka sází spíše na pomalé tempo, budování atmosféry a náznaky velkoleposti, které bychom se měli dočkat v samotném filmu (premiéru má 6. srpna tohoto roku).

Jiný přístup k Fantastické čtyřce je samozřejmě na místě a na rozdíl od některých jiných, nás vůbec netrápí, že Human Torch je černé pleti. Pokud nám někdo z obsazení nesedl, tak je to spíše Miles Teller v roli Reeda Richardse/Mr. Fantastic. Jednoduše vypadá hrozně mladě, skoro jako středoškolák.

Přesto ale ukázka zanechala dobrý dojem a jsme zvědaví, s čím tvůrci vyrukují v dalším traileru. Co vy na to, je to šálek vaší kávy?

7 komentářů:

  1. Měly by udělat temné i nové šmouly...
    BTW to že je Human Torch černoch-jak to může někomu vadit? Alespoň už působí ohořelým dojmem.

    OdpovědětVymazat
  2. No ona i Kate Mara vypada neuveritelne mlade, presto ze uz ji je pres tricet. Ale je pravda ze u Milese to bije do oci asi nejvic. Ale mam ho rad, je to strasnej sympatak, takze za me, proc ne :)

    OdpovědětVymazat
  3. A jak teda vysvetlia, že bloncka a nigga sú surodenci? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak fotřík naprcal černou služku a jsou sourozenci. Z těma černochama to serou stejně jak u nás Bíla s cigošama v každém filmu. Prostě se tam musí vesrat aby film nebyl rasistický.

      Vymazat
  4. To letadlo v 1:06 je z The dark knight rises ne? :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tohohle se bojím :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.