pátek 9. ledna 2015

Leoš Mareš stráví rok 2015 na Primě!


Co ho tam čeká?
Už jednou to náš nejlepší český moderátor a druhá největší česká komerční televize zkusili. V roce 2013 spolu podepsali exkluzivní smlouvu na Leošovy "služby". Tehdy ale spolupráce Primě kýžený zájem diváků nepřinesla. Panelová show QI u diváků neprávem propadla a ani čtvrtá řada Česko Slovensko má talent s Leošem v porotě nedokázala překonat sledovanost řady předcházející (ačkoli špatně si také nevedla). 

V roce 2014 se Leoš krátce vrátil na televizi, která ho takzvaně "udělala", tedy na Novu. Zde odmoderoval druhou řadu Hlasu Česko Slovenska a následně se objevil v jedné epizodě nového pořadu Chart Show. Ani sledovanost těchto projektů se však nepřiblížila k vysokým číslům z let minulých.

A letos se Leoš vrací opět na Primu, se kterou podepsal další roční exkluzivní smlouvu. Tuto informaci potvrdil sám na svém Instagramu. A rovnou potvrdil i to, co ho letos na televizních obrazovkách čeká. V březnu bude společně s Liborem Boučkem moderovat vyhlášení ankety Česká Miss. V dubnu se objeví na České televizi při předávání Andělů. A na podzim se má objevit v nové velkolepé show na Primě. Kromě toho si v únoru střihne moderování Plesu v Opeře.

Teď je samozřejmě otázka, zdali Leoš pouze nemlží a tou "novou" show se nemíní pátá řada Česko Slovensko má talent (show má v podzimních plánech zařazenu slovenská JOJka). Existují však i tři další varianty. Ta první počítá s tím, že se Leoš objeví buď v porotě nebo jako moderátor ČSMT 5 a pak od Primy dostane doplňkovou show typu QI.

Druhá varianta je následující: Leoš se skutečně bude podílet na dosud neoznámené nové show a ČSMT se konat letos nebude. No a třetí varianta je taková, že bude jak ČSMT s Leošem, tak i další velká show opět s Leošem.

Třetí varianta je však nejméně pravděpodobná, jelikož se mluví o druhé řadě nákladných Vinařů. ČSMT také vyžaduje velký rozpočet. Proto by se financování další obří show ukázalo jako velice obtížné. Nesmíme totiž zapomínat ani na to, že Prima má hned několik seriálů a potřebuje peníze i na doplňkové pořady.

Uvidíme, co se z toho nakonec vyklube. Zatím nejpravděpodobnější je varianta číslo dva.

Jste zvědaví na to, s čím Leoš s Primou přijdou? Mrzí vás, že Leoš tím pádem neodmoderuje již ohlášenou SuperStar?

Foto: Novinky.cz

7 komentářů:

  1. Nemrzí, na SuperStar mi vadil Mareš nejvíc ze všeho... ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Marese uz nee,vzdyt uz je ohrany. Mame zde plno novych a mladsich tvari,ktere maji co nabidnout.

    OdpovědětVymazat
  3. Jojka ohlásila Talent na podzim 2015 ve spolupráci s Primou

    OdpovědětVymazat
  4. Nejlepší moderátor? No tááák, to je kec! on byl možná dobrý tenkrát, když panáčkoval na tv Nova ale teďka? Bouček je jinačí kafé a Mareš je televizní ku*va jen.. kdo zaplatí tomu jde na lep

    OdpovědětVymazat
  5. Bude Talent a pak jedna opravdu velká nová show, která v ČR ještě nebyla. Tu bude moderovat Leoš, jestli bude i v porotě Talentu nevím, ale vzhledem k tomu že castingy se natáčí v létě v Brně, tak by to mohl zvládnout. Jinak pro čtvrtého komentátora: On ani Libor není moc věrný. Vychovala ho Prima na Balírně, T-Music a VyVolených, ale na Novu si vždycky odskočil rád.

    OdpovědětVymazat
  6. Já Mareše můžu i po těch letech. Pro mě je zárukou, že se zasměju. Fakt. Beru ho jako moderátorskou špičku a pamatuju si moc dobře, jak se tu psalo u pořadu Máme rádi Česko, které moderoval Bouček a v prvním díle byl Mareš jedním z hráčů jednoho týmu, že ten díl táhl právě Mareš a já na to koukla a fakt. Navíc - i když jsem koukala na další díly a bavila se, ten s Marešem to vyhrál. A jako porotce se mi taky líbil. Tady prostě není žádná extra konkurence, takže televize prostě šahají po těch, co jsou osvědčený.

    Katynka

    OdpovědětVymazat
  7. v porotě čsmt2015 podle info tv joj usedne helena vondračkova jaro slavik martin dejdar moderator leoš mareš

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.