sobota 31. ledna 2015

Kráska týdne: Melissa Rauch - Co je malé, to je hezké

V Teorii velkého třesku sice není ošklivé káčátko, ale ani někdo, kdo byl se objevoval v erotických snech pubertálních mladíků. Ale nenechte se mýlit, tahle holka umí být opravdu sexy.

Melissa přišla na svět v roce 1980 a to v New Jersey. Nejdříve navštěvovala základní školu Frank Delfino Elementary School a poté pokračovala ve studiích na střední škole s pro kuřáky velmi roztomilým jménem Marlboro High School. Právě tady se začala více zajímat o herectví.

Svou kariéru odstartovala menšími rolemi, ale zase v oblíbených projektech, takže si ji diváci mohli všimnou například v True Blood: Pravá krev nebo americké verzi sitcomu Kancl. Menší roli měla i ve filmu Opilí slávou (2006).

SOUVISEJÍCÍ: KRÁSKA TÝDNE: KALEY CUOCO - NĚKDO TO RÁD BLOND

Na svůj velký průlom ale nemusela dlouho čekat. Přišel už v roce 2009, kdy začala ztvárňovat Bernadette Rostenkowski, přítelkyni Howarda Wolowitze (Simon Helberg). Ve třetí řadě byla vedlejší postavou, ale v té následující už se stala jednou z hlavních.

Ostatně, není divu, že se jí daří v tomto žánru, protože se Melissa profiluje i jako komička, je součástí komediální divadelní show The Realest Real Housewives.


V tomto roce ji pak uvidíme ve filmu The Bronze, který nepřekvapivě spadá do žánru komedie a scénář k němu napsala sama Melissa.

Herečka se také často objevuje v různých magazínech, například v FHM nebo v Maximu.

Melissa je vdaná za spisovatele Winstona Rauche, se kterým už spolupracovala na několika projektech, takže jim to klape doma i v práci.

Sluší to Melisse?





8 komentářů:

  1. Neznám reál, ale tahle role totálně doprasila TBBT. Ženská na facku a stáhla sebou Wolowitze. Vytvořili Lily a špatného Marshalla, místo nerd vtipů teď člověk poslouchá pištění a debila. Fotky by se měly přesunout nejlíp do koše nebo aspoň hluboko do archivu. Podobně mi lezly na nervy snad jen ty dvě pipiny z Breaking Bad.

    OdpovědětVymazat
  2. Naprostej souhlas, jakmile tu partu rozsirili o pritelkyne zacalo to klesat jako himym po 2. rade.

    OdpovědětVymazat
  3. Mně tam přítelkyně nevadí. Sám se tedy řadím mezi "geeky", ale nezdá se mi, že by vtipů na toto téma ubylo zase tak extrémně. Docela se mi líbí to, že se občas pozornost věnuje i tématu "nerd vs život ve vztahu". Ale chápu, že některým vadí, že už to není jen o těch "podivínech". Takže možná nastal odliv nerdovských diváků, ale zase sledovanost u "běžného" publika stoupá, takže není divu, že z toho tvůrci dělají takové "geekovské" Přátele.

    OdpovědětVymazat
  4. Bernadette je totálně nevtipná postava, převážně otravná. Zabilo to původního Howarda, je tam teď zbytečný. Raj malinko vyčichnul, už z něj nedělají total tragéda. Na vztahovou linku v tomhle sitcomu bohatě stačil Leonard a občasné štěky kolem zbytku chlapů, případně když to musí být, tak nějaké přitroublé dobývání Sheldona. Teď je z toho Himym od 3. řady jak vyšitý s tím rozdílem, že 1-2 solidní joky se vyskytnou + občas silný díl. Oproti startu je to bída a přitom téma vtipů na současnou pop kulturu je nevyčerpatelné. Siri... Moc si napamutuju, kdy by vztahový humor v poslední době táhl sitcom. Světlá výjimka Mindy Project, trochu míň New Girl a Ground Floor. Nerd nejsem, ale v TBBT by mimo Penny stačily na zbytek žen dva prostřihy do kuchyně.
    No a 97% ženských by mělo mít zakázáno nosit ofinu, 2% mužatky, lesby, hipsterky. Tomu 1% to celkem sluší. Makepeace, Standa Gross a zbytek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Mindy Project nedám dopustit, to je fakt a jinak, mně Bernadette nevadí, ale také mi nepřijde nepostradatelná, ale zase Amy mám moc rád.

      Vymazat
  5. ta bernadette je tak sexy kurva mam chut ji omrdat a postrikat

    OdpovědětVymazat
  6. kurva sem z ni tak nadrzenej je tak sexy v tom korzetu tu bych mrdal jak o zivot bych tu jeji kundicku rozpichal a postrikal bych ji do pusinky aby to spolkla ach boze muj bernsdette ja te chci

    OdpovědětVymazat
  7. kdo si nad tema fotkama vyhonil ptaka stejne jako ja ach boze miluju bernadette je jeste vic teplejsi a zhavejsi nez penny bernadette je mnohem vic horka a zhava kdybych si mel vybrat jestli bernadette nebo penny tak jednoznacne barnadette i ptaka umi urcite vykourit mnohem lip nez penny

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.