pondělí 26. ledna 2015

Deadpool: Ryan Reynolds mluví o chystané sólovce rázného antihrdiny

Ryan si pustil pusu na špacír.

Trvalo to pěkně dlouho, ale nakonec přece jen padne první klapka k sólovce marvelovského antihrdiny Deadpoola (2016). Natáčení by mělo začít někdy v průběhu následujících pár týdnů a hlavní role se, stejně jako v X-Men Origins: Wolverine (2009), ujme Ryan Reynolds.

Na film se samozřejmě těšíme, ale už teď máme určité obavy, protože není úplně jasné, jakou bude mít Deadpool přístupnost. A jelikož jde o postavu, která nejde pro šťavnatý výraz daleko a brutalita jí také není úplně cizí, samozřejmě bychom hlasovali pro přístupnost "R". Nevypadá to ale, že by se do toho FOXu chtělo a spíše se zdá, že dočkáme PG-13. Jsme tak lehce nervózní, co by se z toho mohlo vyklubat. Ale slova Reynoldse, kterého vyzpovídali redaktoři stanice MTV, jsou relativně uklidňující:

"Trvalo to dlouho, ale nakonec to nabralo správný směre a to je vše, na čem záleží. Nemáme takový rozpočet, jako většina superhrdinských filmů, ale ono je to vlastně dobře. Nouze je matkou vynalézavosti a díky tomu natočíme takový film, jaký chceme."

Ryan byl také tázán na to, zda není nervózní z toho, že ztvární další komiksovou roli po ne zrovna povedeném Green Lanternovi (2011):

"Ne, ne, ne, jasně, že ne. Musíte mít víru v lidi, se kterými pracujete a mít víru v přípravný proces a to je to, co dělám. V tomto případě trvaly přípravy 11 let. Musíte si věřit, že děláte správnou věc, ale uvidíme."

Nakonec padly otázky ohledně uniklých testovacích záběrů, které se před nějakou dobou objevily na internetu. Ryan si z toho samozřejmě udělal srandu:

"Měl bych právníky FOXU tak blízko za zadkem, že by mohli cítit nohy Wadea Wilsona (civilní jméno Deadpoola, pozn. redakce). Ne, ne, ne, já to nebyl. Ale mohl jsem být. Když nad tím přemýšlím, udělal bych to ve vteřině. Měl bych jít domů a projet si, co mám na harddisku."

Myslíte, že Deadpool má šanci dopadnou dobře, i kdyby dostal přístupnost PG-13?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.