pondělí 19. ledna 2015

Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti - Henry Cavill považuje film za něco historického

Představitel Supermana je z filmu prostě nadšen.


Na party, která byla uspořádána Britskou organizací filmového a televizního umění dostal Henry Cavill otázky, které se samozřejmě týkaly chystaného komiksového blockbusteru Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti. Nikoho asi nepřekvapí, že nešetřil slovy chvály:

"Je to film Zacka Snydera, takže bude vizuálně velkolepý a tvoří filmovou historii. Děláme Batmana a děláme Supermana a to ve vše se děje ve stejné době. Takže si držme palce, aby to byl tak vzrušující, jak si myslím, že bude."

Cavill byl také tázán, zda dal představiteli Bruce Waynea Benovi Affleckovi nějaké rady:

"S Benem Affleckem jsme o tom mluvili. Nepotřeboval jsem mu dávat žádné rady. Ten chlapík je legenda, ten ví, co dělá. Je skvělý. Je fantastický."

Nezbývá tak doufat, že Henry nepřehání a skutečně se 24. března 2016 můžeme těšit na unikátní kinematografický zážitek.

Věříte, že ano?

3 komentářů:

  1. Mňa na Batman v Superman najviac desí fakt, že je to film Zacka Snydera. Vizuálne je skvelý, ale v prípade tohto filmu sa podieľa aj na scenári a keď si spomeniem, ako dopadol Sucker Punch, ktorý tiež písal on, tak sa bojím, že Batman V Superman dopadne podobne... skvelý, čo sa vizuálu týka, hrozný ohľadom všetkého ostatného. V Man of Steel ho pravdepodobne ešte trochu brzdil Chris Nolan (podobnosť s Batman Begins je očividná v rámci prvej hodiny) ale tu ho nebude brzdiť nikto... takže do kina pôjdem, zvedavý som... ale kým ma film samotný nepresvedčí o opaku, tak sa budem báť, ako to dopadne...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Sucker Punch jsem se moc těšil a je to tak, jak píšete. Vizuálně působivé, příběhově zrovna ne :)).

      Vymazat
    2. me se suckerpunch moc libil :D

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.