úterý 16. prosince 2014

X-Men: Apocalypse - Co odpověděl Hugh Jackman na otázku, zda ho ve filmu uvidíme?

A jak je na tom Wolverine 3?

Přestože je postava Wolverina jednou z nejvýraznějších (možná úplně nejvýraznější) ve filmové sérii X-Men, není jasné, zda se objeví v chystaném dalším dílu nazvaném X-Men: Apocalypse, který má premiéru v květnu 2016.

Ví se, že uvidíme některé z herců z První třídy, také se objeví mladší verze mutantů z původní trilogie, ale nad Wolverinem visí otazník. Proto na to byl také jeho představitel Hugh Jackman tázán. Bohužel, jeho odpověď toho moc neobjasní:

"Mluvil jsem o tom s nimi, ale nemám dovoleno prozradit vám, co se chystá. Takže to dost limituje to, jak můžu odpovědět. Ale v současné chvíli je tu ještě plno neznámých. Je to velmi vzrušující, to jak svět X-Menů propojen, to, že jsou v něm zakomponovány i filmy s Wolverinem. Chystá se spousta bezva věcí."

Prostě a jednoduše standardní vyjádření ve stylu "Nic vám nesmím říct, ale stejně vás zkusím navnadit." My bychom se dost divili, kdyby Wolverine v Apocalypse nebyl. Je sice pravda, že tvůrci se aktuálně snaží hodně protežovat Mystique (Jennifer Lawrence), o které se mluví jako o "novém Wolverinovi", ale dovolíme si poznamenat, že i když je Jennifer fajn, tak Logana prostě nahradit nemůže. Doufáme tak, že se dočkáme alespoň nějakého vtipného camea, jako v První třídě. I když bychom raději, aby Wolverine dostal více prostoru. Zatím ale můžeme jen spekulovat o tom, zda v květnu 2016 Hugha v kinech uvidíme.

Ale pokud ne, tak je tu útěcha v podobě třetího sólového filmu s Wolverinem, který by měl do kin dorazit v březnu 2017. Na tom se prý aktuálně tvrdě pracuje a Jackman "se nemůže dočkat", až znovu ztvární nabručeného mutanta. Režii by si měl vzít opět na starost James Mangold.

Myslíte, že Mystique je vhodnou "náhradou" za Wolverina?


5 komentářů:

  1. Deadpool jde kdy do kin?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.gorilla.cz/2014/12/komiksove-novinky-kdo-si-zahraje.html V článku jsem shrnul poslední info o Deadpoolovi, které je k dispozici.

      Vymazat
  2. Mě stejně pořád sere to že se to bude konat v době první třídy .. Já bych daleko raději viděl původní obsazení (navíc ted když jsou všichni zase na živu tak by to nebyl problém) a navíc co vím tak storyline s Apokalypsou se odehrávala za současných x-menů né za dob těch mladých .. Ale co už no

    OdpovědětVymazat
  3. To prosazování Jennifer Lawrence mě štve...Hugh, nebo James McAvoy či Michael Fassbender kolem ní herecky krouží na kilometry daleko, protože ona má jen jeden výraz ve všech rolích...jediné pozitivní na téhle roli je, že v tom modrém to není moc vidět. Radši bych viděla příběh mladého Magneta s mladých Xavierem, protože Michaelovi a Jamesovi to šlape minimálně tak pěkně, jako jejich starším protějškům, než znuděnou Jennifer Lawrence...

    OdpovědětVymazat
  4. První třída je pro mě jedinej dobrej díl z řady X-men, pochybuju ze to apokalypse změní...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.