úterý 16. prosince 2014

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales - Pět kandidátek na jednu z hlavních ženských rolí

AKTUALIZOVÁNO, K FILMU SE VYJÁDŘIL ORLANDO BLOOM. Které slečny mají šanci vydat se na širé moře?


Další díl Pirátů z Karibiku je sice ještě daleko, premiéra je stanovena na 7. července 2017, ale aktuálně finišuje casting. Ovšem, chybí nám ještě někdo a to představitelka jedné z hlavních ženských rolí, o které se ví zatím jen to, že půjde o objekt zájmu britského vojáka jménem Henry (Brenton Thwaites).

Nyní byl zveřejněn seznam pěti slečen, které by mohly roli ztvárnit. Konkrétní jména jsou Kaya Scodelario (Labyrint: Útěk), Lucy Boynton (Miss Porter), Alexandra Dowling (seriál Tři mušketýři), Gabriella Wilde (nová verze hororu Carrie) a Jenna Thiam (seriál Znovuzrození).

Jde tedy o mladé a ne až tak "profláklé" herečky, pro které by byli Piráti z Karibiku hodně velkou příležitostí. Uvidíme, která z nich dostane šanci postavit se po bok Johnnyho Deppa.

Právě Johnny je, společně s Geoffreyem Rushem a nováčkem Javierem Bardemem, jedním z těch, kteří se v dalším dílu pirátské série objeví. Také se spekuluje o tom, že by se mohl vrátit Orlando Bloom, ale to zatím není oficiální.

Aktuálně se k tomu vyjádřil sám Bloom:

"V současné chvíli si nejsem jistý, jestli se vrátím, ale mluví se o tom. Stručně řečeno, chtějí celou sérii rebootovat a má to něco společného se mnou a mým synem... Já jsem teď samozřejmě Davey Jones, takže jsem na dně oceánu. Mohla by to být legrace, kdybych se zúčastňoval soubojů na dně oceánu a navíc bych nevypadal jako já. Pojďme všechny překvapit."

Znáte některou z uvedených slečen? Která by se vám ve filmu líbila?

2 komentářů:

  1. Rozhodně Kaya. Je to skvělá herečka a určitě by se tam hodila. A návrat Orlanda by rozhdně neblyl špatný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No viděl jsem jí v Labyrintu a tam byla otřesná. Téměř nulový emoce a dost nudně zahraný. Něco jak Kirsten Stewart ve Stmívání.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.