čtvrtek 4. prosince 2014

Trailer: Terminátor Genisys - Tak co? Je to tak hrozné, jak se někteří bojí?

Nebo upoutávka příjemně překvapí a Terminátor Genisys bude skvělá podívaná?


Poté, co se objevily ne zrovna povedené promofotografie v časopisu Entertainment Weekly plno lidí znervóznilo. Následovala ochutnávka z traileru, která mnohé nechala rozpačité. Navíc jméno režiséra Alana Taylora není pro všechny zárukou kvality (i když nám se Thor: Temný svět líbil). Proto se napjatě čekalo, jak dopadne plnohodnotná upoutávka.

SOUVISEJÍCÍ: TERMINÁTOR GENISYS - ČEKÁ NÁS POHŘEB AKČNÍ LEGENDY?

Je to tady. A upřímně, trailer nás neuklidnil. Dobře, je tu pár (ale opravdu jen pár) slušných triků, vtípek na konci nás pobavil, ale náš názor je, že filmu (nebo alespoň traileru) chybí "feeling" prvních dvou dílů. Jai Courtney sice vypadá fajn bez trička, ale charisma Michaela Biehna nemá. Něco podobného se dá prohlásit o Emilii Clarke, které prostě drsnost nevěříme tolik, jako Lindě Hamilton. Nemluvě o tom, že nová verze T-1000 se na Roberta Patricka absolutně nechytá. Jinak řečeno, casting docela mimo "mísu". A účast Arnieho to prostě nezachrání.

Začínáme mít strach, že ve srovnání s Genisys bude Salvation mnohem koukatelnější záležitost a to není dobrá vizitka.

Máte stejný názor nebo si myslíte, že má film potenciál?



21 komentářů:

  1. Film by měl potenciál spíš s Emilií Clarke bez trička, ale takhle se asi nedůvěra nakonec vrchovatě naplní.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak trailer som už dnes videl, a som strašne rozčarovaný. Je to ako mix všetkých Terminátorov, proste ich vykrádanie. Rovnaké scény, rovnaké hlášky. Nikto z nových hercov nemá absolútne žiadnu charizmu. A ten akože T-1000? To je vtip? On vyzerá smiešne, z Roberta Patricka šiel strach a chlad. Triky a špeciálne efekty vyzerajú veľmi lacno. A čo majú kurva znamenať na konci traileru tie Arnoldove sivé vlasy???
    No neviem, ale Arniemu na staré kolená zajebáva. Toto keď Cameron zbadá, asi sa ožerie, že čo to spravili s jeho "dieťaťom", s jeho veľdielom.
    Toto bude prúser. Pardon, už teraz je to prúser.
    Smutné no.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to si snad dělají srandu.Ty triky vypadají tak zatraceně levně,to je snad točený film pro pujčovny a ne letní blockbuster do kina.T2 a T3 jsou mnohem starší filmy a stále vypadají lépe než tohle 5 pokračování.Tohle se mi už fakt jenom zdá,už fotky z filmu vypadali otřesně a trailer to znovu jen potvrdil,že to bude ve finále jeden velký pruser.Vubec mě tedy nepřekvapí,když to bude jeden z propadáku v příštím roce.Doufám,že jestli film uspěje,vydělá dostatečny balík na to,aby se v serii mohlo pokračovat,že Alan Taylor už příště režírovat nebude,takhle ničit tak známou značku jakým Terminator je,to Alan Taylor už snad víc posrat nemohl.Kdyby u projektu zustal Justin Lin,jak se puvodně zamyšlelo,tak si myslím,že by to dopadlo na výbornou.Alan Taylor už proste příště NE!!! A to jsem se na ten film tak těšil,ale už mě opravdu přešla chut,KATASTROFA!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tím levně mám na mysli,jak to vypadá všechno natočené,ty akční scény a ty velmi,ale velmi špatné efekty,tak to celé pusobí,tak nízkorozpočtově

      Vymazat
  4. Nesuďme dne před večerem viděl jsem už hromadu hrozných traileru a nakonec se z toho vyklubal dobrej film myslím že bychom měli Arnimu dát šanci koneckonců je zpět tak proč ne docela se těším

    OdpovědětVymazat
  5. no ty vole... NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :-(((((

    OdpovědětVymazat
  6. PRUUUUUUUUUUSER - !!!!!!

    OdpovědětVymazat
  7. zatim to vypada na Bckovou sracku

    OdpovědětVymazat
  8. Tak aby to tu nebylo tak jednotvárné... :P Mě to sice taky nesrazilo do kolen, ale rozhodně to nevidím tak tragicky. Triky jsou děsné (to snad projde ještě za ten půlrok korekcí) a herci mají nevděčné úlohy - popasovat se s "blahoslavenými"předobrazy z Cameronových filmů, ale dějová linka vypadá opravdu zajímavě a přiznejte se... to "What?" na konci vás prostě muselo pobavit. Takže potenciál tu je a do kina rozhodně zajdu, dokonce se fakt těším.

    OdpovědětVymazat
  9. Náhodou, mně se ten trailer docela líbí. Souhlasím sa nějakým komentářem, že někdy jsou trailery děsné a filmy skvělé. Triky ještě můžou projít korekturou a poslední scéna je fakt docela vtipná. A navíc, film je docela za dlouho. Mně se zase moc nelíbil trailer na SW (i když to je vlastně až za rok). Triky mi přijdou průměrné, ale fakt jako se mi trailer docela líbí. A to Terminatora moc nemusím. Do kina určitě půjdu, a třeba budu překvapen.

    OdpovědětVymazat
  10. TRAILER JE DOBRY, ANO JE TO MIX T1 A T2 PLUS NOVE VECI, VED TO BOLO PISANE UY PRED NATACANIM... NO TAK TEDA KRITICI CO VRAVIA " TAK TO NA HOVNO TRAILER AJ FILM BUDE ATD " , TAK TEDA POMENUJTE VY SIBYLI KONKRETNE !!!! CO SA VAM NEPACI NA TRAILERY, BUDTE KONKRETNI !

    OdpovědětVymazat
  11. Jai Courtney, s tričkem nebo bez něj, vypadá furt jak ukrajinský pasák z Perlovky. I výraz má podobně nablblej. Dvě hodiny dívání se na TOHLE fakt nedám, zvlášť, když si můžu pustit originály, které budou očividně lepší.

    OdpovědětVymazat
  12. Co, kdyz je to jen marketingovy tah. Trailer i promo vypada desne a pak bude film nejvetsi bomba ... :D To by byl gol ...

    OdpovědětVymazat
  13. Ta promo fotka je příšerná, ale ten trailer mi až tak strašný nepřijde...

    OdpovědětVymazat
  14. Trailer mi zase tak děsný nepřišel. Co je ale hodně děsné je právě ten casting. Herci mi kvalitou a charismatem připadají spíš jako z nějaké "porno verze" - Sperminátor Penisys :)))

    OdpovědětVymazat
  15. Tak ten promo obrázek, co je tu u článku je naprosto příšerný. :D Nevím, jestli je to ofiko nebo jen nějaký fanmade, ale všichni mají přivřené oči, jako kdyby zírali do slunce. :D Samozřejmě si teď chci postěžovat na studio a ne na Gorillu. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to ani fanmade, ani oficiální promofotografie, jsou to fotografe, které vyšly v časopisu Entertainment Weekly :)).

      Vymazat
  16. vypada to opravdu lacine hlavne efekty,ale pockal bych si na poradny trailer...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.