pondělí 15. prosince 2014

Star Trek 3: Kdo by mohl nahradit Roberta Orciho jako režiséra?

Objevila se pětice potencionálních kandidátů.

Nedávno se překvapivě režie Star Trek 3 vzdal spoluscenárista předchozích filmů Roberto Orci, takže studio musí rychle najít náhradu. Aktuálně se na světlo světa dostala pětice jmen, o kterých se uvažuje.

Konkrétně jde o tyto filmaře - Daniel Espinosa (Snadný prachy), Rupert Wyatt (Zrození Planety opic), Morten Tyldum, který je teď v kurzu díky Kódu Enigmy, Justin Lin (série Rychle a zběsile) a Duncan Jones, který aktuálně pracuje na videoherní adaptaci Warcraft.

Nejméně pravděpodobně zní Duncan Jones a to proto, že rovnou na svém Twitteru odmítl možnost režírovat, i kdyby mu to bylo nabídnuto. Sice mu to lichotí, ale jako další chce natočit nějaký svůj projekt a to za každou cenu. Je tu sice možnost, že pokud by na něm Paramount hodně trval, tak by snad, po vypsání velkého šeku, mohl kývnout, ale zatím to tak nevypadá.

Justin Lin by se zase měl po menší přestávce vrátit k sérii Rychle a zběsile, poté, co pro Rychle a zběsile 7 převzal štafetu James Wan.

Zbývají trojice ale také zní zajímavě. Jsou to tvůrci, kteří mají na kontě povedené filmy. Jako nejlogičtější volba by asi zněl Wyatt, kterému velké a chytré blockbustery nejsou cizí, ale věříme, že i Espionosa nebo Tyldum by si se Star Trekem 3 poradili.

Nám nejméně voní Lin, trošku máme strach, aby ze Star Treku neudělal přepálenou šílenost. To možná sluší sérii Rychle a zběsile, ale Star Trek, bez ohledu na to, že jde o sci-fi, by asi nebyl vhodým filmem pro zběsilé akční scény, na které jsme u Justina zvyklí.

Nebude snadné nahradit J. J. Abramse, ale každý z pánů má potenciál to zvládnout. Uvidíme, po kom nakonec sáhne filmové studio Paramount.

Koho byste zvolili vy?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.