čtvrtek 4. prosince 2014

James Bond 24: Jaký je název další bondovky? A kdo si v ní zahraje?

A kdy začne natáčení?


Brzy, respektive za dva dny, tedy 6. prosince 2014 s tím, že film by měl do kin dorazit o 11 měsíců později (6. listopadu 2015). A pokud vás zajímá, jaké jméno najdete na plakátech, tak to bude Spectre. Tentokrát žádné tajemné názvy (i když tento také není úplně všeříkající), o kterých nikdo netuší, co znamenají, jako například Quantum of Solace. Jisté je, že SPECTRE je název zločinecké organizace (SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion), která se poprvé objevila v románu Thunderball a ve filmu v Dr. No. Založil ji Ernst Stavro Blofeld, je apolitická a z původní skupiny kriminálků se rozrostla v mezinárodní zločineckou veleorganizaci s vlastním ostrovem. Je tedy možné, že příštích pár bondovek o SPECTRE uslyšíme víc. Nezdá se totiž, že by se Bond se SPECTRE vypořádal v průběhu jednoho filmu. Organizaci jako je tahle uvádíte na scénu většinou s delším výhledem, i když ne vždy musí hrát hlavní roli.

Bylo zveřejněno i obsazení. Těšit se tak můžeme samozřejmě na Daniela Craiga jako agenta 007, Bena Whishawa jako Q, Ralpha Finnese jako M, Roryho Kinneara jako Tannera nebo Naomi Harris jako Moneypenny. Nově nám pak přibyli Dave Bautista jako záporák Mr. Hinx, Monica Bellucci jako Lucia Sciarra, Léa Seydoux jako Madeleine Swann a Christopher Waltz v roli zloducha Oberhausera.

SOUVISEJÍCÍ: KRÁSKA TÝDNE: MONICA BELLUCCI - OSLAVILA PADESÁTINY, ALE STÁLE JE JEDNÍM Z NEJVĚTŠÍCH SEXSYMBOLŮ (NEJEN) EVROPSKÉHO FILMU

Ve filmu bude Bond řídit Aston Martin DB10 a natáčení bude probíhat v Anglii, Mexico City, Římě, Maroku, Austrálii a na několika dalších místech.

Líbí se vám název filmu?

3 komentářů:

  1. Když nám to obsazení tak pěkně zresetovali a ikonické postavy hrají noví herci, tak trochu jsem doufal, že ta Watlzova se bude jmenovat Ernst Stavro Blofeld. Ještě navíc s takovým titulem filmu jako je "Spectre"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dočkáš se :) Oberhauser je jen Blofeldova záminka :3

      Vymazat
  2. Uz teraz sa tesim a konecne poriadny protivnik ........ Waltz je klasa, ale na pästny suboj nemohli najst lepsieho :P verim ze to bude duel hodny ako diesel vs rock, stallone vs austin alebo teraz ocakavany diesel a rock vs statham

    uz teraz slintam blahom

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.