pondělí 29. prosince 2014

Inhumans: Zahraje si v marvelovské komiksovce Vin Diesel?

Jeho hlas už jsme slyšeli ve Strážcích Galaxie, ale možná jeho sošnou postavu v jedné "marvelovce" také uvidíme. I když až v roce 2018.


Inhumans, tedy osoby, které byly zasaženy Terrigenovou mlhou (ta je výsledkem experimentů rasy Kree), už svou hranou premiéru měli a to v zimním finále Agents of S.H.I.E.L.D.. Ovšem, dočkají se také vlastního filmu a to v roce 2018.

SOUVISEJÍCÍ: AGENTS OF S.H.I.E.L.D. - ZIMNÍ FINÁLE ODHALILO DALŠÍ VÝRAZNÉ SPOJENÍ S MARVELOVSKÝM FILMOVÝM UNIVERSEM

Zatím o něm nic moc nevíme, snad jen to, že přípravy sice začaly už v roce 2012, ale nakonec byly přesunuty až na tento rok a zatím poslední osobou, která měla na starost scénář je Joe Robert Cole. Premiéra je pak naplánována na 2. listopadu 2018.

A možná v Inhumans uvidíme Vina Diesela, který zveřejnil tento obrázek:


Ten jasně naznačuje, že by měl mít Vin s projektem něco společného (pochybujeme, že půjde jen o škádlení diváků). Ano, je pravda, že jeho hlas jsme slyšeli ve Strážcích Galaxie, ve kterých namluvil Groota, ale to není překážka a klidně by si mohl zahrát jednoho z Inhumans.

Těch je sice spousta, ale obvykle, když v komiksech zazní toto označení, mluví se o královské rodině. Ta má několik členů, které by Vin klidně mohl ztvárnit. Jako první nás napadl Gorgon (ten kromě schopnosti generovat seismické vlny, disponuje nadlidskou silou), na kterého by se herec svou muskulaturou hodil. Možností je ale více (například Black Bolt) a je otázkou, které postavy nakonec ve filmu uvidíme. Avengers nám ukázali, že Marvel rozhodně nemá potřebuji striktně kopírovat složení týmu z komiksů.

Hodil by se vám Vin do Inhumans?


 

2 komentářů:

  1. Ale houby Gorgon,jasnej Blackbolt to je :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Navíc by se vyřešilo to s Vinovým hlasem :P

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.