čtvrtek 13. listopadu 2014

Trailer: Mortdecai - Johnny Depp v další bizarní roli a kníraté plakáty k filmu navíc

A máme tu druhý trailer na šílenost jménem Mortdecai. Podobných bizarních filmů svět viděl víc, málokdy jsou ale v kinech opravdu úspěšné. Mortdecai mi z nějakého důvodu připomíná Hudson Hawka s Brucem Willisem, kde se také zahráli fajn herci a byla tam spousta nápadů, ale výsledek prostě drhnul. Mortdecai má opravdu exkluzivní herecké obsazení. Kromě Johnnyho Deppa nás čekají Ewan McGregor, Gwyneth Paltrow a Paul Bettany, jenže ani ti nedokáží rozptýlit pochyby. Režijně se filmu ujal bývalý scenárista David Koepp, který má na kontě pár hodně dobrých filmů (Jurský park, Smrt jí sluší, Válka světů, Carlitova cesta), ale jeho režijní filmografie je ryze průměrná. Šance, že by zrovna teď překvapil je tudíž asi tak velká, že všichni chceme dát 150 korun za Johnnyho Deppa v další pitvořící se roli. Naděje ovšem umírá poslední.

Související: Trailer č.1: Mortdecai - Johnny Depp opět řádí. Je to pořád zábava?










2 komentářů:

  1. Je to zábava. Rozhodně lepší, než když Brad Pitt už 20 let hraje Brada Pitta a Tom Cruise už 30 let Toma Cruise. A nikdy by na sebe nevzali make-up, co by jim neslušel (až na velmi drobné výjimky). Díky bohu za Deppa. Poznámka: mám ráda i toho Cruise a Pitta.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím souhlasit. Každá Johnnyho role je něčím jiná, zajímavá a řekla bych, že je schopný zahrát téměř cokoliv. Mnohem lepší hrát takovéhle role, ve kterých je jiný, odlišuje se make-upem nebo i tím knírem nebo prostě čímkoliv jiným než aby všude vypadal uplně stejně. Dyť to by pak byla hrozná nuda.
      Jinak bych řekla, že autor článku zapomněl na věc, kterou píšou všichni Deppovi kritici a to na tu, že vlastně ze sebe dělá jen blbce Sparrowa v každé roli, že nic jiného prostě neumí a ještě za to má nepřiměřený honorář.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.