čtvrtek 6. listopadu 2014

The Hateful Eight: Kompletní obsazení Tarantinovy novinky je venku. Uvidíme Samuela L. Jacksona i Channinga Tatuma

Ve westernu zasazeném do doby několik let po konci Americké občanské války uvidíme hromadu na prestižní ceny nominovaných herců.


S The Hateful Eight je to trošku složitější. Původně se zdálo, že western, který se bude odehrávat v době několik let po Americké občanské válce (1861 - 1865), Quentin Tarantino režírovat nebude, protože na internet unikl jeho scénář a to Quentina pěkně namíchlo. Ale nakonec se rozmyslel, přestal trucovat a do příprav filmu se pustil.

Nyní jsme se dozvěděli, koho v jeho filmu uvidíme. A jsou to jak jeho "dvorní" herci, tak ti, kteří se zatím v žádném jeho projektu zatím neobjevili.

Samozřejmě nebude chybět Samuel L. Jackson, který ztvární postavu majora Marquise Warrena. Dalším, kdo už má s Tarantinovým režírováním zkušenosti je Kurt Russell. Ten bude ve filmu vystupovat jako John "Kat" Ruth. Hlavní ženská role Daisy Domergue připadla Jennifer Jason Leigh. Boba ztvární Demián Bichir, Walton Goggins se představí jako Chris Mannix. V projektu uvidíme i Tima Rotha jako postavu jménem Oswaldo Mobray. Tarantino nezapomněl ani na Michaela Madsena, ten si zahraje Joea Gage. Generála Sanforda Smitherse dostal na starost Bruce Dern. A zatím nepojmenovanou postavu ztvární Channing Tatum.

Právě pro Tatuma (plus Jennifer Jason Leigh a Damiána Birche) to bude první spolupráce s Quentinem Tarantinem, ostatní už mají s extravagantním "rejžou" zkušenosti.

Jde o velmi působivé obsazení. Kromě Madsena a Tatuma byli všichni zmínění nominováni na některou z prestižních cen (Oscar, Zlatý glóbus nebo Emmy).

Film se měl původně začít natáčet tento měsíc, ale nakonec bylo rozhodnuto, že první klapka padne až na začátku příštího roku. Zatím stále platí premiéra někdy v roce 2015, ale je možné, že se to ještě změní.

Co říkáte na obsazení?

3 komentářů:

  1. Tentokrát nebude Christopher Waltz?!

    OdpovědětVymazat
  2. John Ruth není Oběšenec, ale Popravčí ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. nebo kat, no, ale v jeho případě jde fakt o věšení...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.