pátek 28. listopadu 2014

Teaser Trailer: Star Wars: Síla se probouzí - Je to tady, JE TO TADY

Konečně jsme se dočkali.

Upřímně, i kdyby nová, napjatě očekávaná upoutávka na sedmou epizodu Hvězdných válek byla jen dvouminutovým záběrem na nehybnou rukojeť světelného meče, asi bychom juchali blahem. Naštěstí ale uvolněný teaser trailer obsahuje mnohem více.

Je docela překvapením, že přestože se premiéra odehraje zhruba až za rok (18. prosince 2015), je ukázka docela štědrá, pokud jde o trikové záběry. Máme tu roboty, máme tu kosmické lidi a máme tu hodně cool světelný meč.

SOUVISEJÍCÍ: STAR WARS: SÍLA SE PROBOUZÍ - PADLA POSLEDNÍ KLAPKA. CO VZKÁZAL REŽISÉR J.J. ABRAMS A PRODUCENTSKÝ TÝM ŠTÁBU A HERCŮM?

Prostor také dostanou některé postavy, ale překvapivě jsou to nováčci a ne "stará garda". Což ale není od věci, nemáme nic proti tomu.

Samozřejmě nechybí ikonická hudba, takže možná si někdo bude stěžovat, že teaser trailer není až tak "kulervoucí", ale na to, že jde o první ukázku na film, který se v kinech objeví za necelých 13 měsíců, jde o hodně působivou podívanou. I pro ty, kteří nemají (na rozdíl od nás) nad postelí oficiální repliku meče Mace Windua.

Tak nezbývá než popřát "May The Patience Be With You", protože čekání na premiéru bude hodně dlouhé.

Líbí?

8 komentářů:

  1. uz som uplne poblaznene Benedictom Cumberbatchom alebo je to v uvode jeho hlas? :D teaser inak peckovy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já sem s teaserem spokojenej-horší je to s těma šílenýma 13 měsícema!Očekávám první regulérní trailer někdy na jaře či létě.Jinak možná jsem vedle jak Greedo...ale není "náhodou" ten voiceover od Benedicta Cumberbatcha?

    OdpovědětVymazat
  3. Tak asi proto ta jeho návštěva na place, i když tvrdil že ve film roli nemá

    OdpovědětVymazat
  4. Nemuzu si pomoct, ale trikove mi to prijde slaby. Doufam, ze je to tim, ze ma pred sebou film jeste dlouhou postprodukci a tohle je jen "narychlo" spichly teaser. Kazdopadne do kina se tesim tak jako tak, to bude ale dlouhej rok :D

    OdpovědětVymazat
  5. Negr v prvním záběru,
    proč???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Otázka je spíš proč ne?

      Vymazat
    2. Taky jsem si to zpočátku spletl s trailerem na planetu opic :D

      Vymazat
  6. Pan František Kouba...Tu istu otazku som si dal aj ja..PRECO..to uz ako biely mozem povedat ze je to rasizmus hi

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.