středa 15. října 2014

Warner Bros. odhalilo jména chystaných filmů na motivy komiksů od DC až do roku 2020

Zatím jsme věděli, že se v příštích letech dočkáme hned devíti filmů. A u většiny z nich se pouze spekulovalo, kterým postavám se budou věnovat. Nyní už je to jasné.

V roce 2016 se dočkáme už potvrzeného Batman v Superman: Dawn of Justice, ale aktuálně byla potvrzena premiéra Suicide Squad (více zde). Ta se v kinech objeví v létě, konkrétně pátého srpna.

V následujícím roce se budou zřejmě radovat hlavně děti, protože si budou moci užít The LEGO Batman Movie, který bude mít premiéru 26.května. O zhruba měsíc později (23.června) se konečně své sólovky dočká Wonder Woman. Dlouho očekávaná Justice League se pak bude promítat od desátého listopadu.

Pokud máte rádi Flashe, tak si musíte počkat na rok 2018. Jeho sólovka (v hlavní roli s Ezrou Millerem) se vřítí do sálů 23.března. Následovat bude osvalený Jason Momoa v roli Aquamana (představí se už v Batman v Superman). Jeho dobrodružství se na plátně objeví 27.července.

V roce 2019 se dočkáme jedné sólovky, která bude věnována Shazamovi. V té uvidíme Dwaynea Johsona jako Black Adama a 14.července si užijeme druhou Justice League.

Konečně v roce 2020 budou mít premiéru další dva filmy a to sólovka Cyborga (premiéra 3.dubna), zahraje si ho Ray Fisher (objeví se už v Batman v Superman) a další šanci dostane Green Lantern. Jeho reboot uvidíme 19.června.

Taktéž bylo potvrzeno, že další sólovky dostanou Superman i Batman, ale zatím nebylo stanoveno, kdy by se mohly objevit.

Na který film se těšíte nejvíce?

3 komentářů:

  1. Sólovka Cyborga je podle mě celkem mimo a Warner s DC si hodně věří. Stejně jako s Flashem... Měli ho vypustit stejně jako Arrowa, když chcou mít svůj vlastní svět. Koukat na dva Flashe ve stejnou dobu, to bude pecka, zvlášť když seriálový The Flash je podle očekávání hit a zřejmě tu s námi pár let bude.
    Já osobně bych radši viděl sólovku Hawkmana a Hawkgirl, minimálně místo toho Cyborga. Jinak sólovek Wonder Woman a Aquamana se nemůžu dočkat, stejně jako nového Lanterna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak toho Cyborga jsem taky nijak nepobral... Já se stejně nejvíc těším na filmy s Batmanem, takže za mě je největší těšení na Batman v Superman a obě JL. No a jsem zvědav na sólovku WW. Ostatní postavy, tedy GL, Flash a Aquamen, mě neberou ani v komiksové podobě a zajímají mne pouze jako součást JL. Ale samozřejmě se i na jejich filmy aspoň mrknu :D

      Vymazat
    2. oprava "Aquaman", samozřejmě...

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.